FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - WARTA POZNAN 0-3

Farul, învinsă fără drept de apel și de polonezii de la Warta Poznan » 8 goluri încasate într-o singură zi de campioană!

Farul - Warta Poznan / Sursă foto: Facebook@ FarulConstanța
Farul - Warta Poznan / Sursă foto: Facebook@ FarulConstanța

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 20:55 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 21:23

Farul Constanța a pierdut și cel de-al doilea meci de verificare al zilei. „Marinarii” au pierdut la scor de neprezentare în fața polonezilor de la Warta Poznan, scor 0-3. Tot astăzi, campioana cedaseră cu 0-5 în fața lui Banik Ostava, într-un meci în care Hagi a folosit preponderent rezerve.

„Zdrobiți” în prima parte a zilei de Banik Ostrava, scor 0-5, într-un amical în care Hagi a folosit preponderent juniori și rezerve, „rechinii” au disputat de la ora 19:00 cel de-al doilea test de verificare al zilei din cadrul stagiului din Polonia. Iar campioana a ieșit din nou „șifonată”!

Farul a încheiat cu înfrângeri pe linie cantonamentul din Polonia, iar Hagi are motive de îngrijorare înaintea primelor meciuri oficiale din noul sezon, Supercupa cu Sepsi de pe 8 iulie și „dubla” cu Sheriff din preliminariile UCL. Experimentele „Regelui” n-au dat roade nici în cel de-al doilea amical al zilei, în care constănțenii au înfruntat locul 8 din ediția precedentă din Polonia.

Zi infernală la serviciu pentru Hagi: două eșecuri la scor » Jurnaliștii cehi i-au observat reacțiile în timpul amicalului: „S-a înfuriat de mai multe ori”
FARUL
Zi infernală la serviciu pentru Hagi: două eșecuri la scor » Jurnaliștii cehi i-au observat reacțiile în timpul amicalului: „S-a înfuriat de mai multe ori”

Farul, învinsă la scor de neprezentare de Warta Poznan

Cu câțiva oameni de bază în echipa de start - Aioani, Sîrbu, Nedelcu sau Artean - dar tot departe de formula cu care învingea FCSB-ul și punea mâna pe titlu în urmă cu o lună, Farul a fost surclasată de Warta Poznan, o echipă cotată de Transfermarkt la 10 milioane de euro, de două ori mai puțin decât valoarea campioanei României.

Doar 14 minute a rezistat reduta dobrogenilor în fața formației din Poznan. Warta a preluat rapid conducerea, iar până la pauză a mai înscris o dată în poarta lui Aioani. 

Farul, învinsă fără drept de apel și de polonezii de la Warta Poznan » 8 goluri încasate într-o singură zi de campioană!
Farul - Warta Poznan / Sursă foto: Facebook@ FarulConstanța

Hagi a apelat încă din primul minut la câteva dintre achizițiile verii, Diogo Queiros, Fabio Vianna, Vînă, Borginho sau Rivaldinho, însă transferurile campioanei n-au rupt gura târgului nici în cel de-al doilea amical al zilei. Farul nu s-a „dezmeticit” nici în repriza a doua, în care polonezii au mărit proporțiile scorului, după autogolul lui Queiros. 

Acesta a fost ultimul test pentru elevii lui Gică Hagi înaintea primului meci oficial din noul sezon. Pe 8 iulie, de la ora 20:00, Farul o va înfrunta pe Sepsi OSK în Supercupa României.

FINAL » Farul - Warta Poznan 0-3

  • Au marcat: Savic '14, Kupczak '45 penalty, Queiros '62 a.g.
  • Final de meci! Farul pierde la scor de neprezentare cu Warta Poznan, scor 0-3.
  • Pe cine a mai mizat Hagi în repriza a doua: Buzbuchi, Dumitrache, Grosu, Stoian, N. Popescu, Martinovic.
  • Min.63: Gol Warta Poznan! Scor de neprezentare în acest moment, după ce Warta Poznan marchează și golul trei în poarta campioanei din Superligă.
  • Min.46: A început repriza secundă a amicalului din Polonia.

Pauză în amicalul cu Warta Poznan. #InainteFarul #DoarFarul #FarulForever

Publicată de Farul Constanța pe Duminică, 2 iulie 2023

  • Min.45: Pauză în ultimul test de verificare al „marinarilor”: Farul e condusă cu 0-2 de Warta Poznan. 
  • Min.44: Gol Warta Poznan! Campioana României nu se regăsește și mai încasează un gol de la ocupanta locului 8 în precedentul sezon din Polonia. Gruparea din Poznan punctează chiar înainte de pauză. 
  • Min.14: Gol Warta Poznan! Polonezii încep mai bine partida și reușesc să deschidă scorul în minutul 14. 
  • Min.1: A început partida amicală Farul - Warta Poznan!  „Regele” folosește o formulă mai apropiată de cea standard, chiar dacă și în acest amical se regăsesc în formula de start unii jucători noi sau care au evoluat puțin sezonul trecut. 

Echipa de start Farul: Aioani - Sîrbu, Queiros, Boli, Vianna - Nedelcu, Artean, Vînă - Borginho, Rivaldinho, Sali
Rezerve: Buzbuchi, Dussaut, Cercel, Bîrzu, Marins, Martinovic, Grosu, Doukoure, Banu, N. Popescu, Dumitrache, Doicaru, Stoian
Antrenor: Gheorghe Hagi

VIDEO Ionuț Larie, despre „dubla” Farul - Sheriff Tiraspol, din turul I al UCL

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Farul - Banik Ostrava 0-5 » Rezervele lui Hagi au luat o „manita” de la locul 11 din Cehia!

Decizie RADICALĂ a lui Gică Hagi: „Nu mai participăm! Programul este foarte încărcat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
Dobermannul
Dobermannul  •  03 Iulie 2023, 11:11
Postat de concret pe 03 Iulie 2023, 08:12

Ce sa faci si tu... ***, repeti termenii pe care ii folosesc alti oameni ca sa te caracterizeze. Orice ai spune, oamenii au vazut cat esti de prost. Intreaba doar de "dobermanul de pe gsp" sa vezi serie de adjective :)))

Asa, asa ... spune prostane

Dobermannul
Dobermannul  •  03 Iulie 2023, 11:10
Postat de dandana pe 03 Iulie 2023, 08:00

Tu ești deștept foc! Feriți lume de acest om, ca el nu este prost niciodată. Sa ști dacă nu te crezi câteodată prost, chiar ești prost. Toți suntem proști la un momendat în etape. Acuma te întreb, cât de deștept ești tu dacă spui ca acel om este prost? Ești înzecit ce ai spus de el. Hai sa nu mai dăm cu vorbe în toate părțile, și sa ne gândim. Băi eu oare nu sunt ce spun omului? Eu cred că prostia ta nu o poate întrece nimeni. Noi suntem proști și ascundem asta, tu o lași sa iasă la iveală

Crezi? Da-i bataie, dar vezi ca sunt multi prostovani pe aici si trebuie sa excelezi ca sa fii bagat in seama.

Dobermannul
Dobermannul  •  03 Iulie 2023, 09:57
Postat de Danyel238 pe 02 Iulie 2023, 23:00

Asta se intampla daca Gheorghe Hagi castiga campionatul cu blaturi ia 5-0 de la banik ostrava si 3-0de la warta poznan.si asta ii din cauza lui burleanul razvan un presedinte de federatie pus politic el nu are nici o treaba cu fotbalul.demisia lui burleanu razvan.

Comunist sa-si dea demisia nu s-a vazut inca.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează