FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Favoritul lui Becali și-a găsit echipă » Poate pleca în Spania: "Plătesc sigur 3 milioane de euro"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 decembrie 2017 18:11

Alexandru Băluță (24 de ani) e dorit insistent de Gigi Becali la FCSB, Însă mijlocașul are pe masă o ofertă din La Liga, de la Getafe.

Gică Craioveanu e sigur că fotbalistul lui CSU Craiova va pleca în Spania în vară.

"Sfatul meu e să rămână la Craiova, fără discuții. Eu zic că fotbalul pune pe fiecare unde îi e locul. Alex Băluță să rămână la Craiova până în vară, să lupte pentru campionat, să joace la echipa națională, că este foarte important, și dupa aia alta îi va fi cota.

Getafe ar avea de unde să plătească 3 milioane de euro pe el. Păi, dacă plătește vreo 50 de milioane pe sezon televiziunea, cred că ar avea de unde să plătească. În Spania sunt alți bani", a spus Gică Craioveanu, conform Pro X.

Getafe ocupă locul 8 în prima ligă spaniolă, cu 23 de puncte după 17 etape, la 4 lungimi de primul loc care asigură prezența în cupele europene.

1.300.000 €e cota de transfer a lui Băluță, conform transfermarkt.de

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (25)
haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 10:05

OK Craiova a castigat meciul contra CFR! Bravo lor! Pe un stadion minunat. O constructie excelenta.Culmea e ca a fost proiectat de un bun amic de-al meu ,clujean si el. Pe bani publici.Adica si de-ai nostri ai clujenilor. Ce n-am inteles a fost lipsa de fair-play a spectatorilor la meci.De fiecare data cand mingea era la CFR se auzeau coruri de fluieraturi. Asta au inteles inimosii suporteri olteni? Au avut noroc ,CFR a domniat partida ,dar n-a fost sa fie. Oare suporterii aceia merita acel stadion facut cadou de o tara intreaga ?

haideusicfr
haideusicfr  •  28 Decembrie 2017, 10:01
Postat de observator_federal pe 27 Decembrie 2017, 22:33

Golul CFR-ului a fost la limita voleiului, ridicare la fileu, vorba aia, "Urc-o Vera!"

Asa a fost. Fotbalist multifunctional.

472320906496419
Mia Stamate  •  28 Decembrie 2017, 08:59

Parca e cazut din cer Baluta asta atatea inchinari in fata lui sa se duca dracu cu Craiova cu tot are Steaua de unde alege nu sta in Baluta (pisi mic) !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează