FOTBAL  »  Superliga  »  RUNDA #3

FAZA ETAPEI Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut

Articol de - Publicat marti, 03 august 2021 17:00 / Actualizat marti, 03 august 2021 17:33

Arena Națională a găzduit faza etapei #3, în singura partidă a rundei fără gol marcat, Rapid - Farul 0-0.

Toate rezultatele rundei #3 din Liga 1

Vineri, sub privirile a aproximativ 8.000 de spectatori, nou-promovata și formația lui Hagi au oferit un meci atractiv, cu numeroase faze de poartă, ocazii și acțiuni spectaculoase. Una dintre ele se leagă și de cea mai mare oportunitate a gazdelor de a înscrie.

Faza etapei #3 » Rapid - Farul 0-0, minutul 67

Younes Bnou Marzouk, intrat pe teren de doar două minute, a irosit o șansă imensă. La debut în tricoul giuleștenilor, marocanul venit din Elveția a risipit o fază splendidă a echipei lui Miță Iosif. Inițiat din flancul stâng, atacul alb-vișiniilor a curs excelent!

Trei rușini și o oază de civilizație
EDITORIAL
Trei rușini și o oază de civilizație

Pănoiu pleacă de lângă Mladen. Mijlocașul Farului e pasiv, doar îl atenționează pe Larie să-l ia în primire pe adversar și apoi se plimbă pe gazon, deși nu avea altă sarcină.

Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut

Marzouk, ieșit în bandă, primește de la Junior Morais, apoi continuă cu Pănoiu. Înconjurat de 4 adversari - Dussaut, Larie, Mladen și Romario Pires - mijlocașul de 18 ani al Rapidului nu poate avansa și întoarce la Morais.

Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut

Brazilianul, care nu are nevoie de preluare, dezgheață atacul cu o pasă excelentă. Direcția Bnou Marzouk. Sau nu. Hlistei citește remarcabil jocul, ajunge el la balon, și îl scoate pe Dobrosavlevici din centrul defensivei.

Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut

Iar Farul rămâne fără stoperi! Deoarece Larie, celălalt fundaș central, tocmai îl ascultase pe Mladen și ieșise din linia de fund. Hlistei îi permite lui Marzouk să „taie” în centru și îl servește ideal pe noul său coleg din ofensivă, dintr-o atingere.

Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut
Zona din marginea lui „16”, lăsată liberă de mijlocașii Farului

Bradley de Nooijer dublează prea târziu, pentru că îl avea în rază pe Carnat. Younes ajunge în situație de unu contra unu cu Tordai, însă finalizează modest, direct în portar!

Șah la „Rege” » Farul lui Hagi, neutralizat de Miță și Rapid! Cine putea fi erou la debut

Un pozițional remarcabil al Rapidului, demn de Viitorul „Regelui” din urmă cu câteva sezoane.

A fost un meci echilibrat, încheiat cu un rezultat corect. Nu se aștepta nimeni să avem un asemenea start de campionat. Ne-a lipsit doar golul în meciul ăsta. Am jucat bine, am fost combinativi. Farul e o echipă puternică, a încercat să ne surprindă prin schimbarea sistemului, dar eram pregătiți, i-am studiat
Mihai Iosif, antrenor Rapid

250 de meciuriare Junior Morais în L1, bornă bifată chiar în partida cu Farul

84 de atacuria avut Rapidul în confruntarea contra Farului. 76 în contul campioanei din 2017

Lecție de atac pozițional » „Magia” lui Ongenda și execuția-reflex care a decis meciul

„Bibilica” lui Șumudică » Mutu, învins după 9 pase consecutive, 3 dintr-o atingere

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 August 2021, 13:12
Postat de Claudiu Dana Mărgărit pe 04 August 2021, 11:38

Vorbiti si de penali clar neacordat farului...

Asta este foarte corect , pe de altă parte în prima repriză a fost un faul în careu la un rapidist (asta trească-meargă) ȘI un henț în careu la care ar fi trebuit acordat penalty pentru Rapid!!! Un meci foarte frumos cu ritm , în viteză , și un scor echitabil cu Rapidul echipa cu mai multe ocazii de gol. Chiar nu cred că ar trebui să fie cineva care să se plângă de acest scor... asata dacă judecăm PE BUNE!!!

362654658767649
Claudiu Dana Mărgărit  •  04 August 2021, 11:38

Vorbiti si de penali clar neacordat farului...

offside
offside  •  04 August 2021, 10:46

Dacă Hațegan nu ațipea și dădea penalty (clar ca apa de izvor) pentru Farul nu mai făceați voi scheme stupide. Hai Farul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează