FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

OFICIAL FC Argeș a renunțat la unul dintre cei mai experimentați jucători + piteștenii au umilit o altă echipă din Liga 1 în ultimul amical

FC Argeș s-a despărțit de Vasile Buhăescu. foto: Raed Krishan
FC Argeș s-a despărțit de Vasile Buhăescu. foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 05 septembrie 2020 20:46 / Actualizat duminica, 06 septembrie 2020 00:40

În plină pauză competițională, FC Argeș a decis să renunțe la Vasile Buhăescu (32 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători din lot.

Despărțirea s-a produs de comun acord, piteștenii făcând anunțul pe pagina oficială de Facebook. Fostul atacant al lui FC Vaslui era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul lui FC Argeș. S-a transferat în „Trivale” în 2017, iar de atunci a înscris 33 de goluri în 92 de partide.

„Mulțumim, Vasile Buhăescu! Clubul FC Argeș anunță încetarea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu atacantul Vasile Buhăescu. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani, originar din Huși, a îmbrăcat tricoul alb-violet în 92 de partide, reușind să marcheze 33 de goluri. Clubul FC Argeș îi mulțumește lui Vasile Buhăescu pentru munca depusă în cele trei sezoane petrecute la Pitești și îi dorește mult succes în carieră”, se arată în comunicatul emis de alb-violeți. 

FC Argeș, victorie în amicalul cu Academica Clinceni

Profitând de pauza provocată de întreruperea campionatului, FC Argeș și Academica Clinceni s-au întâlnit sâmbătă, într-un meci amical disputat la Pitești. Echipa lui Ionuț Badea s-a impus cu 4-1. 

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 17, prin austriacul Mladen Jutric, dar „vulturii” violeți au întors soarta meciului în urma „dublelor” semnate de nou-veniții Honciu ('28, '44 pen. și Mediop ('34, '55). Etapa viitoare, FC Argeș primește vizita unei alte nou-promovate, UTA, urmând ca în etapa a patra să aibă o deplasare infernală pe terenul FCSB-ului.

Echipele de start:

FC Argeș: Croitoru - Tofan, Turda, Leca, Șerbănică - Meza Colli, I. Șerban, Honciu, Grecu - Năstăsie, Mediop.
Antrenor: Ionuț Badea

Academica Clinceni: Vîlceanu - Pasha, Patriche, Jutric, Dobrescu - Cebotaru, M. Șerban, Achim, Boiciuc - Dumitru, Ciunciunov
Antrenor: Ilie Poenaru

Citește și alte știri din Liga 1:

Sar scântei la FC Argeș! Noul sponsor taxează jucătorii și pe antrenorul Ionuț Badea: „Nu mai au ce căuta aici. E anormal!”

EXCLUSIV Acuzații grave în Liga 1: „Îmi sună jucătorii pe ascuns! E ilegal!” » Reacția clubului vizat: „A rămas cu sechele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează