FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

FC Argeș începe tare pregătirile pentru sezonul care vine » Cantonament în străinătate + amical cu o formație care a învins Liverpool în UCL

FC Argeș are planuri mari pentru sezonul care vine
FC Argeș are planuri mari pentru sezonul care vine

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 21:42 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 22:03

După ce s-a salvat de la retrogradare în primul sezon după revenirea în primul eșalon fotbalistic, FC Argeș s-a reunit azi, pe stadionul „Nicolae Dobrin” cu gândul la noul sezon competițional.

Oficialii grupării din Trivale au stabilit în linii mari programul de pregătire al echipei până la jumătatea lunii iulie, când este programat startul noii ediții de campionat.

Elevii lui Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi vor efectua marți vizita medicală, după care vor urma unsprezece zile de antrenamente pe plan local. 

Alb-violeții au programat în această această vară și un stagiu de pregătire centralizată în străinătate. Timp de aproape două săptămâni, piteștenii își vor încărca bateriile în Austria. 

Locația aleasă de echipa din Trivale este localitatea Vorau, din Regiunea Joglland – Waldheimat. Fotbaliștii vor fi cantonați la hotelul Kutscherwirt, locație de trei stele care oferă condiții foarte bune de cazare, masă și refacere după efort. 

Plecarea în cantonamentul din Austria este programată pe 28 iulie, unde se va sta până pe 9 iulie, anunță clubul prin intermediul site-ului oficial.

Amicale puternice, cu echipe de cupe europene

În stagiul de pregătire centralizată de la Vorau, piteștenii vor susține și patru meciuri amicale. Oficialii grupării din Trivale și-au dorit ca aceste teste de verificare să fie împotriva unor adversari puternici pentru a vedea care este nivelul echipei înaintea startului noului sezon competițional. Trei dintre partenerii argeșenilor din aceste amicale vor evolua în această vară în cupele europene.

Primul test va fi în data de 30 iunie cu NS Mura, vicecampioana Sloveniei, al doilea, pe 3 iulie, cu SKN Polten, formație care a retrogradat în această vară din prima ligă austriacă, iar al treilea, pe 5 iulie, cu Steaua Roșie Belgrad, campioana Serbiei, formație care a jucat recent în grupele UCL, reușind chiar o victorie împotriva lui Liverpool, 2-0 la Belgrad. 

Ultimul joc de verificare este programat pe 8 iulie, adversar fiind FC Slovacko, ocupanta locului 4 din Cehia. Piteștenii vor reveni din Austria pe 9 iulie, urmând ca jucătorii să primească două zile libere pentru a sta cu familiile. 

Campionatul Ligii 1 este programat să înceapă în weekendul 16-18 iulie, tragerea la sorți a programului urmând a avea loc după 1 iulie.

(Articol de Andrei Petrescu)

Răzvan Lucescu se revoltă: „Suntem nebuni! Liga 1 e ca Divizia C. Frate, nu vezi?!”

4 jucători și-au dat acordul să vină la Dinamo: „Toți au jucat anul trecut în România”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
fanfcarges
fanfcarges  •  15 Iunie 2021, 03:20

hai, sa vedem ce-o fi si in sezonul urmator...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close