FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-1

Andrei Prepeliță, dezamăgit după înfrângerea Argeșului în fața campioanei: „Era echitabil un rezultat de egalitate”

Andrei Prepeliță
Foto:Imago +31   FOTO
Andrei Prepeliță Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 07:19 / Actualizat duminica, 22 august 2021 09:28

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 | Andrei Prepeliță, antrenorul piteștenilor, s-a declarat nemulțumit de rezultatul final al partidei.

Toate detalii despre FC Argeș - CFR Cluj, AICI!

„După acest meci ne încearcă un sentiment de frustrare. Ne-am creat ocazii, nu am marcat și am pierdut cu 0-1. Nu am reușit să obținem un punct, ne dă de gândit, dar trebuie să mergem mai departe. Echipa a arătat bine cu un adversar bun, care se bate la campionat și care nu a pierdut încă. 

Era echitabil un rezultat de egalitate. Sunt dezamăgit. Dinamo nu traversează o perioadă bună, dar au câștigat meciuri acasă. Ne așteaptă un meci greu, dar alte soluții nu avem, decât să mergem acolo și să câștigăm”, a declarat Andrei Prepeliță la finalul partidei.

Prepeliță a comentat decizia prin care nu mai are voie să dea indicații deoarece nu are licență

„Asta este situația. Sper să se rezolve pe viitor. Așa cum am spus și atunci, sper să fim ajutați să obținem licențele cumulate. E o pauză între licențe. Eu am luat licența B, dar regulamentul spune că trebuie să aștept un an să merg la licența A. 

Sunt situații și în alte campionate. Sporting a câștigat campionatul cu un antrenor care nu are nicio licență. Am avut ceva discuții și sper să se rezolve”, a mai spus antrenorul piteștean.

Cele mai tari imagini din FC Argeș - CFR Cluj:

+27 FOTO

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 » Golul lui Omrani, decisiv

Omrani (6) a irosit prima ocazie a partidei. Cu stângul, din prima, atacantul francez nu a prins poarta. În replică, Cristi Tănase (9) a șutat peste din interiorul careului. 

Apoi, CFR a insistat mai mult. Greab a blocat șutul lui Alibec (19) de la marginea careului, dar nu și-a mai salvat echipa și în minutul 30, când a respins centrarea lui Latovlevici direct la Omrani. Reluare perfectă a lui Billel, fără preluare. 

Partea a doua s-a disputat pe contre. FC Argeș a avut șansele ei de egalare. De pildă, lovitura liberă executată periculos de Honciu (61) sau șutul superb al lui Tănase (62) de la distanță, care a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Bălgrădean. Și CFR își putea majora avantajul. Debeljuh (85) a scăpat singur spre Greab, dar n-a găsit poarta. 

După acest eșec, al 4-lea în 6 meciuri, FC Argeș rămâne pe locul 14 și poate fi depășită până la finalul rundei de Sepsi, dacă trupa lui Grozavu va obține un rezultat pozitiv cu FCSB.

Citește alte știri despre fotbalul din Liga 1:

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 | Marius Șumudică se gândește acum la returul cu Steaua Roșie, meci pe care antrenorul campioanei vrea să-l câștige pentru a spăla din rușinea rezultatului din tur.

Ciprian Deac a făcut lumină în privința relației cu Marius Șumudică: „Nu ne putem bate joc de investițiile patronului!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează