FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-1

Șumudică: „Îmi dau șapca jos!” » Cum o motivează pe Sepsi pentru meciul cu FCSB :)

FC Argeș - CFR Cluj 0-1| Marius Șumudică se gândește acum la returul cu Steaua Roșie, meci pe care antrenorul campioanei vrea să-l câștige pentru a spăla din rușinea rezultatului din tur. +31   FOTO
FC Argeș - CFR Cluj 0-1| Marius Șumudică se gândește acum la returul cu Steaua Roșie, meci pe care antrenorul campioanei vrea să-l câștige pentru a spăla din rușinea rezultatului din tur.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2021 00:01 / Actualizat duminica, 22 august 2021 00:08

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 | Marius Șumudică se gândește acum la returul cu Steaua Roșie, meci pe care antrenorul campioanei vrea să-l câștige pentru a spăla din rușinea rezultatului din tur.

  • Toate detalii despre FC Argeș - CFR Cluj, AICI!
  • Steaua Roșie s-a impus în etapa a 6-a din competiția internă, 3-1 cu Backa Topola. Au marcat Krsticic (29), Katai (51) și El Fardou (78) pentru campioana Serbiei, care e pe locul 2, sub adversara de azi, dar cu un meci mai puțin disputat.
  • CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, 0-4 în tur, se joacă joi, 26 august, de la 21:30, în Gruia (play-off-ul Europa League).

„Am pus batista pe țambal, am avut o discuție cu jucătorii, cu conducătorii, am rezolvat problemele. Îmi dau șapca jos din cap pentru prestația jucătorilor din seara asta!

Urmează partidele cu Steaua Roșie și FCSB. Amândouă sunt importante, le voi trata la victorie. Avem de luat o revanșă cu Steaua Roșie. Jucătorii sunt dispuși să spele acea rușine și să câștigăm. Apoi jucăm la 2 zile cu FCSB, ăsta e programul. Celelalte au avantajul unui ciclu săptămânal. Să vedem cum ne recuperăm.

Îmi doresc să joc din 3 în 3 zile, este un beneficiu pentru toți. Europa e Europa, indiferent de competiție. Ați văzut ce se întâmplă în Conference. Tottenham a pierdut în deplasare, PAOK a egalat în ultimul minut, sunt pe-acolo Trabzon, Roma. 

Dacă vom avea atitudinea din seara asta, cu siguranță și în grupele de Conference vom face puncte. Sperăm să o ducem cât mai mult neînvinși și în campionat”, a declarat Marius Șumudică.

Edi e un antrenor bun. E o emulație acum la FCSB. Depinde mult și de jocul lor cu Sepsi, care nu se află deloc într-un moment bun. Mă aștept ca Sepsi să aibă o altă față totuși, sunt convins că Leo Grozavu are forța să-și capaciteze jucătorii. FCSB nu va avea un meci ușor. Dar cu siguranță e un plus acolo față de ce s-a întâmplat cu Todoran
Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

FC Argeș - CFR Cluj 0-1 » Golul lui Omrani, decisiv

Omrani (6) a irosit prima ocazie a partidei. Cu stângul, din prima, atacantul francez nu a prins poarta. În replică, Cristi Tănase (9) a șutat peste din interiorul careului.

Apoi, CFR a insistat mai mult. Greab a blocat șutul lui Alibec (19) de la marginea careului, dar nu și-a mai salvat echipa și în minutul 30, când a respins centrarea lui Latovlevici direct la Omrani. Reluare perfectă a lui Billel, fără preluare.

Partea a doua s-a disputat pe contre. FC Argeș a avut șansele ei de egalare. De pildă, lovitura liberă executată periculos de Honciu (61) sau șutul superb al lui Tănase (62) de la distanță, care a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Bălgrădean.

Și CFR își putea majora avantajul. Debeljuh (85) a scăpat singur spre Greab, dar n-a găsit poarta.

După acest eșec, al 4-lea în 6 meciuri, FC Argeș rămâne pe locul 14 și poate fi depășită până la finalul rundei de Sepsi, dacă trupa lui Grozavu va obține un rezultat pozitiv cu FCSB.

1-0este scorul cu care campioana a triumfat în ultimele 4 confruntări din Liga 1

9 goluria marcat CFR în acest sezon, toate din acțiune

Cele mai tari imagini din FC Argeș - CFR Cluj:

+27 FOTO

Ionuț Badea: „Nu are sens ca Șumudică să plece de la CFR!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EDI LA FCSB „Cel mai slab antrenor din România a cedat!” » Comentariu dur: „MM ce să facă pe bancă?”

IMAGINI DURE Intrare de „ROȘU” în CSU Craiova - Gaz Metan! Ambulanța a intrat pe gazon: „5 luni de suspendare!” / „Are doi dinți rupți”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
rocky5
rocky5  •  22 August 2021, 18:46
Postat de grimmpepper pe 22 August 2021, 16:25

***. diferenta este de 75%. cum sa fie minora? adica ***? este vorba de intertoto. daca era minora nu se agitau aia de la cfr asa.

Ce 75% visezi aerianule! Nici nu știi despre ce e vorba!

rocky5
rocky5  •  22 August 2021, 18:45

Nu ma interesează meciul cu sârbii! Pe fcfc să-i pleznească!

grimmpepper
grimmpepper  •  22 August 2021, 16:25
Postat de wearethechampions pe 22 August 2021, 06:44

Diferenta de bani e minora. Dor ca echipele sumt mai accesibile. Dar de, cand echipa ta e eliminata de Shaktar sau Laci, nu prea intelegi cum e cu fotbalul.

***. diferenta este de 75%. cum sa fie minora? adica ***? este vorba de intertoto. daca era minora nu se agitau aia de la cfr asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează