FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-2. Dan Petrescu, remarcă rasistă despre unul dintre noile transferuri: „A venit din copac!”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 19:57 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 20:41

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, l-a lăudat pe mijlocașul William Soares (31) pentru prestația din meciul câștigat cu FC Argeș, scor 2-0, dar a făcut o remarcă rasistă asupra fotbalistului brazilian.

Soares, ajuns la CFR luna trecută, a început primul său meci ca titular la CFR, iar evoluția sa l-a impresionat pe Dan Petrescu. Totuși, atunci când a vorbit despre perioada de inactivitate a fotbalistului, „Bursucul” și-a ales nefericit cuvintele.

„Mă bucur astăzi să îl descopăr pe Soares. Dacă îl aveam în Europa League era foarte bine. A jucat un meci excelent, nici nu mă așteptam să joace așa bine pentru că el venit din copac, de 3 luni nu a jucat. Ben Youssef (n.red. - fundașul central adus de CFR Cluj) a venit de pe plajă, tot după 3 luni. La CFR presiunea mereu e mare. Câteodată e justificată presiunea, în acest moment nu, pentru că campania de transferuri a fost greșită. Am pierdut jucători importanți și au venit jucători liberi de contract”, a declarat Dan Petrescu la TV Telekom Sport.

Dan Petrescu, recidivist

Dan Petrescu a mai avut o ieșire asemănătoare în acest an. 

În luna februarie, tehnicianul a avut o declarație rasistă despre atacantul ivorian Lacina Traore, plecat între timp de la CFR. „Știați că Traore a venit din copac la CFR Cluj? În copac stătea. Nu juca fotbal de 5 ani. A venit Dan Petrescu, l-a luat și a dat gol cu Craiova. A câștigat meciul cu Rennes singur”, a declarat atunci „Bursucul”.

FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-2. Dan Petrescu, remarcă rasistă despre unul dintre noile transferuri: „A venit din copac!”
William Soares

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri despre FC Argeș - CFR Cluj:

Dan Petrescu, anunț crucial despre viitorul său: „Am muncit trei ani şi jumătate aici, n-aş vrea să plec cu scandal, dar avem o problemă majoră”

FOTO Horia Mladinovici, eroare gravă în startul partidei de la Pitești! Arbitrul le-a refuzat un penalty clar celor de la CFR

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
120962699544853
Constantin Dimulescu  •  09 Noiembrie 2020, 09:15

Nu este rasista,este doar prosteasca,la fel ca multe dintre remarcile si atitudinile acestuia.A fost un fotbalist foarte respectat,ar putea fi un antrenor la fel de respectat.Diferenta consta in faptul ca pe teren,ca fotbalist,nu putea sa se tavaleasca precum o piranda careia i-au ridicat mascatii gaborul,nici sa injure ca un marinar beat si nici nu participa la conferinte de presa...

1621544878110915
Ionel Alecu  •  08 Noiembrie 2020, 23:03
Postat de Cristina Teodora pe 08 Noiembrie 2020, 21:05

Remarca rasista este doar in capul vostru!

daca spun ca Gheorghe este in pom este o remarca rasista ? sau ca *** *** in umila ei cutie de carton ...sau este normal , nu stiu , ca este ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

114299217009543
Cristina Teodora  •  08 Noiembrie 2020, 21:05

Remarca rasista este doar in capul vostru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează