FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

FC Argeș - CFR Cluj 0-2 » Echipa lui Dan Petrescu, victorie fără emoții la Pitești! Cum arată clasamentul ACUM

FC Argeș - CFR Cluj
FC Argeș - CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2020 23:02 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 21:01

CFR Cluj a câștigat fără emoții la Pitești, 2-0 cu FC Argeș, în etapa #10 a Ligii 10.

Rezultatele și programul etapei #10 din Liga 1 pot fi văzute AICI

FC Argeș - CFR Cluj 0-2. Cronică Justin Gafiuc

Dan Petrescu înfuriat, cu o falcă-n cer și una-n pământ! E imaginea cu care a început meciul de la Pitești, unde „Bursucul” a coborât din nou pe bancă după suspendarea internă care l-a ținut în tribună două etape. Iar faza care l-a scos din minți a fost, bineînțeles, una de penalty, încă din minutul 4: un fault comis de Leca asupra lui Păun la marginea careului, fără ca arbitrul să arate punctul cu var, cum era firesc!

Nu e conspirația trâmbițată de Petrescu pentru a desena tabloul unei întregi țări coalizate împotriva campioanei, dar va fi fost o lovitură de la 11 metri clară, trecută cu vederea de „centralul” bucureștean. Până la urmă, meciul îl va mai calma însă pe antrenorul lui CFR, cu trei eșecuri la rând în ultimele trei partide, două în Europa League, o serie greu digerabilă de Mr. Perfect.

Rondon vârf: cartea pentru trei puncte

Mutarea din formula de start, cu Rondon revenit în postura de vârf după ce Debeljuh a șchiopătat repetat în avanposturi, va însemna cartea câștigătoare pentru ardeleni. Venezueleanul de 34 de ani a defilat prin defensiva de mămăligă a gazdelor și a decis prima repriză cu o „dublă” realizată în interval de numai 10 minute la mijlocul mitanului. 

Asta și cu concursul total al portarului argeșean, care, chiar în ziua de sărbătorire a 19 ani, a comis o gafă demnă de cascadorii râsului: a bâlbâit mingea în careu, „vulpoiul” Deac i-a furat-o și i-a trimis-o lui Rondon, care a deschis astfel scorul.

Dincolo de tabelă însă, CFR a controlat autoritar jocul, n-a avut absolut nicio emoție și a lăsat chiar senzația că rulează cu frâna trasă în fața unui adversar limitat. Argeșul a arătat ca o săgeată boantă, fără soluții în ofensivă și fără idei ori acțiuni capabile să destabilizeze trupa lui Petrescu.

Neputință marca Pitești

Pentru clujeni n-a mai rămas de făcut după pauză decât să mențină diferența liniștită și, cu zâmbetul pe buze, să spargă cu un ac fiecare balon de săpun pe care au mai încercat să-l umfle argeșenii. O bară a lui Deac în minutul 54 a reconfirmat stăpânul de pe teren, după care alb-violeții au continuat să toace în gol, dar imposibil să pună măcar în pericol poarta șomerului Bălgrădean.

Prin urmare, un succes de serviciu pentru CFR și o seară numai bună să-i asigure lui Petrescu o minivacanță în pace pentru următoarele patru-cinci zile, cerute ca un time-out de antrenorul nervos, câștigător și imprevizibil, gata totuși să plece oricând din țară pentru a găsi o altă căruță cu bani în zona arabă.

Clasament Liga 1:

FC Argeș - CFR Cluj 0-2

FC Argeș - CFR Cluj, echipe de start:

FC ARGEȘ (4-4-1-1): Micle - G. Matei, Leca, Deslandes, Muşat - Drăghici, Maric, Prepeliţă, I. Şerban - Meza Colli - Blejdea
REZERVE: Greab, Turda, Mirică, Şerbănică, Marakis, Honciu, Ndiaye, A. Palic, Maes
ABSENȚI: -
ANTRENOR: Ionuț Codruț Moșteanu

CFR CLUJ (4-3-3): Bălgrădean - Cr. Manea, Susic, D. Ciobotariu, Camora - Itu, W. Soares Da Silva, Păun - Deac, Rondon, Pereira
REZERVE: Sandomierski, Latovlevici, Hoban, L. Aurelio, Djokovic, Costache, Haiduc, Carnat, Debeljuh
ABSENȚI: Vinicius, Cestor, Omrani (accidentați), Chipciu, Burcă (COVID-19)

Citește mai multe știri din Liga 1:

Sorin Cârțu a răbufnit în direct la TV! Oficialul Craiovei a jignit un fost arbitru: „Măi râsule! Ai făcut japcă!”

FCSB - FC Botoșani 4-1. Toni Petrea nu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf în Liga 1: „Dacă puneți așa problema, nu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (249)
samertx
samertx  •  09 Noiembrie 2020, 02:00
Postat de saviola3_4 pe 08 Noiembrie 2020, 20:43

1,77:) eu zic ca am o inaltime medie, dar daca era sa am si mai putin tot nu era problema, inaltimea chiar nu o poti controla:) pe cand greutatea da:) daca vrei. Lasa-ma ca ma topesc psihic pisicutele astea, mi-a murit unul acum vreo saptamana, pe altul lpam gasit calcat de o masina pe asflat, il facusem bine la ochi, si acum hraneam doar, si ii facusem un culcuc in garajul unui vecin, tot puiut, deci nu mai pot ma baga in depresie frate, serios. Prea multe animalute chinuite si nimeni nu face nimic!

Mă topești de tot, poate înfiază nevastă- mea toată familia rămasă în viață, că tot ne plictisim și n-avem ce face. :))

catalynn
catalynn  •  08 Noiembrie 2020, 21:19
Postat de saviola3_4 pe 08 Noiembrie 2020, 20:43

1,77:) eu zic ca am o inaltime medie, dar daca era sa am si mai putin tot nu era problema, inaltimea chiar nu o poti controla:) pe cand greutatea da:) daca vrei. Lasa-ma ca ma topesc psihic pisicutele astea, mi-a murit unul acum vreo saptamana, pe altul lpam gasit calcat de o masina pe asflat, il facusem bine la ochi, si acum hraneam doar, si ii facusem un culcuc in garajul unui vecin, tot puiut, deci nu mai pot ma baga in depresie frate, serios. Prea multe animalute chinuite si nimeni nu face nimic!

Din păcate ne-am dezumanizat, modul cum tratam animalele spune multe despre noi ... :-(((

saviola3_4
saviola3_4  •  08 Noiembrie 2020, 20:58
Postat de adriann_ pe 08 Noiembrie 2020, 20:52

Piticul becalist e cel mai mare pitic din lume :))) Sorry, cand ridici asa la plasa... :)))

jiji chiar e pituc, cred ca are maxim 1.70, eu-s mediu adriene,si nu, nu e prb, accept caterinca, cand vii la bere, daca vii vreodata, ia si ruleta cu tine:D

Vezi toate comentariile (249)
Comentează