FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ

FOTO Horia Mladinovici, eroare gravă în startul partidei de la Pitești! Arbitrul le-a refuzat un penalty clar celor de la CFR

Faza faultului asupra lui Păun +2   FOTO
Faza faultului asupra lui Păun

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 18:13 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 18:41

O eroare gravă de arbitraj în defavoarea lui CFR Cluj a avut loc în primele minute ale partidei cu FC Argeș.

În minutul 4 al meciului de la Pitești, Păun a fost doborât în careul advers de Mihai Leca, fundașul central al gazdelor. „Centralul” Horia Mladinovici a rămas impasibil și a decis să nu acorde penalty pentru oaspeți, în ciuda protestelor lui Păun.

Reluările TV au arătat că Păun a fost agățat de stoperul piteștenilor, astfel că Mladinovici, poziționat excelent, ar fi trebuit să arate spre punctul cu var.

Rămâne de văzut cum va reacționa conducerea campioanei după această nouă greșeală împotriva lui CFR. Ardelenii au criticat dur abitrajul în etapa precedentă, după ce un gol le-a fost anulat eronat în înfrângerea cu Gaz Metan, scor 1-2. Oficialii campioanei au fost atât de supărați încât au amenințat că nu se vor prezenta la meciul de astăzi, însă spiritele s-au calmat în zilele premergătoare partidei. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

CFR Cluj, deschidere de scor cu FC Argeș după o gafă uriașă a aniversatului Micle!

Gigi Becali, gest fantastic pentru Marius Șumudică după ce familia antrenorului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
mdg1
mdg1  •  08 Noiembrie 2020, 20:05
Postat de ssilvio pe 08 Noiembrie 2020, 19:44

Depinde dacă e articulat sau nu. In cazul de față pare să fie într-adevăr articulat, iar corect ar fi fost cu doi "i". PS: cuvântul 'de' nu își mai are rostul. Un 'i', doi 'i, trei 'i', fără 'de'.

Unul mai deștept ca altul pe aici. În propoziția aia este substantiv nearticulat, deci e scris corect cu un "i". Ce spui se refera la substantivul articulat, deci cu doi "i". Ex: Arbitrii meciului au decis... Cu plăcere.

983092752092166
Bela Vass  •  08 Noiembrie 2020, 20:05

Mi-a mai placut la acest arbitru de mare viitor neacordarea cartonaselor galbene la unele faulturi facute de pitesteni ( Diop il tranteste jos pe Djocovic de si comentatorul se ingrozeste, sau tinere prelungita de tricou ), bineanteles neamintite de comentatorul de la Digi, daca era invers ...

ssilvio
ssilvio  •  08 Noiembrie 2020, 19:44
Postat de Adrian Fulgos pe 08 Noiembrie 2020, 19:27

Arbitrii se scrie cu doi de "i".

Depinde dacă e articulat sau nu. In cazul de față pare să fie într-adevăr articulat, iar corect ar fi fost cu doi "i". PS: cuvântul 'de' nu își mai are rostul. Un 'i', doi 'i, trei 'i', fără 'de'.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează