FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un club din Liga 1 îl vrea pe Claudiu Keșeru: „Am discutat, dar are ofertă de acolo” » Unde poate ajunge atacantul

Claudiu Keșeru (35 de ani), intrat în dizgrația finanțatorului la FCSB, a fost dorit de FC Argeș. Atacantul ar prefera să meargă în străinătate și poartă discuții pentru o mutare în Franța. +6   FOTO
Claudiu Keșeru (35 de ani), intrat în dizgrația finanțatorului la FCSB, a fost dorit de FC Argeș. Atacantul ar prefera să meargă în străinătate și poartă discuții pentru o mutare în Franța.

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 18:53 / Actualizat joi, 03 martie 2022 19:16

Claudiu Keșeru (35 de ani), intrat în dizgrația finanțatorului la FCSB, a fost dorit de FC Argeș. Atacantul ar prefera să meargă în străinătate și poartă discuții pentru o mutare în Franța.

Claudiu Keșeru este captiv la FCSB până la finalului sezonului. Vârful în vârstă de 35 de ani a evoluat deja pentru două formații în acest sezon, find adus de la Ludogoreț, și nu a putut semna cu altcineva în această iarnă. 

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”
RAPID
Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”

Situația lui la vicecampioana României este complicată. Finanțatorul Gigi Becali nu vrea să îl mai folosească. Keșeru a fost ofertat de FC Argeș, susține Jean Vlădoiu, dar a refuzat.

Claudiu Keșeru, discuții în Franța

„Am vorbit cu Keșeru. Îl cunosc foarte bine pe Claudiu și mi l-am dorit la Pitești. Din păcate el a jucat deja la două echipe. L-am fi vrut doar împrumut până în vară, ne-ar fi ajutat foarte mult. Nu ne permitem noi un transfer definitiv. Nu poate să vină nici din vară la noi. N-a vrut.

Eu am discutat cu el. Am înțeles că așteaptă ceva din Franța. Știu că are ceva de-acolo. Chiar am vorbit cu el de asta după ce au apărut discuțile la FCSB. E trist ce i se întâmplă la FCSB și chiar îmi pare rău pentru situația în care se află”, a declarat Jean Vlădoiu , președintele lui FC Argeș, potrivit Fanatik.

Aș avea multe de spus, dar prefer să tac. Se zice că tăcerea e de aur. Nu vreau să fac un caz personal, fiecare are opinia lui. Eu îmi văd de treaba mea, sunt jucător profesionist, asumat, care știa la ce se înhamă. Îmi voi duce la bun sfârșit contractul. Voi face asta cu entuziasm! Asta mă caracterizează. 

Am trecut prin mai multe stări citind toate declarațiile, dar cred că toată lumea îl știe pe nea Gigi. Nu vreau să comentez. Avem mulți tineri în echipă și nu ar trebui influențați negativ. Dacă voi decide să vorbesc, o voi face la sfârșitul contractului sau o voi face în privat!
- Claudiu Keșeru, pe 6 februarie 2022

VIDEO Merge Ilie Poenaru la FCSB? „Știu că sunt pe lista lor, dar nu am discutat cu nimeni”

Citește și alte știri despre FCSB: 

VIDEO EXCLUSIV Poenaru, gata să lucreze cu Gigi Becali » Cum l-ar convinge pe patronul FCSB să nu se implice la echipă

Ce a spus Toni Petrea despre plecarea de la FCSB: „Nu mă afectează”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close