FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”

Galeria Rapidului nu-l acceptă pe Eduard Stăncioiu
Galeria Rapidului nu-l acceptă pe Eduard Stăncioiu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 16:45 / Actualizat joi, 03 martie 2022 18:28

Liviu Ungurean, poreclit Bocciu', unul dintre liderii galeriei celor de la Rapid, a fost protagonistul unui derapaj suburban la adresa lui Eduard Stăncioiu (41 de ani), cel care va face parte din staff-ul noului antrenor Adrian Mutu.

Conflictul dintre Stăncioiu și galeria rapidistă își are originea în sezonul 2005-2006, când giuleștenii se aflau în luptă pentru titlu cu FCSB. Atunci, după un meci FCSB - Sportul Studențesc 2-1, Stăncioiu, la acel moment în poarta studenților, a comis un penalty, fiind acuzat ulterior de galeria Rapidului de jocuri necurate.

În plus, trecutul roș-albastru al lui Eduard Stăncioiu a declanșat o serie de invective greu de reprodus din partea lui Liviu Ungurean. Goalkeeper-ul a fost legitimat timp de doi ani la FCSB, între 2016 și 2018, iar în cadrul mai multor interviuri și-a manifestat atașamentul necondiționat față de clubul rival.

Moment amuzant la finalul conferinței lui Adrian Mutu: „Jos, jos, jos! CULCAT!”
RAPID
Moment amuzant la finalul conferinței lui Adrian Mutu: „Jos, jos, jos! CULCAT!”

Liviu Ungurean, derapaj oribil la adresa lui Eduard Stăncioiu

„În cazul în care nu ați observat cine este în staff-ul lui Adrian Mutu, e acel aurolac care e înjura mereu, Stăncioiu. Așa tupeu de bulangiu să ai să vii tu în casa noastră? Ordinarule, ai venit tu la Rapid?! Dispari cât de repede poți. 

Această mizerie este secund la Rapid? Eu nu pot accepta această umilință, am înghițit prea multe. La luptă, tată, aici este Rapid! Ni se întorc morții în pământ! Giuleștiul să fie inaugurat cu un stelist și un dinamovist pe bancă...”, a scris Liviu Ungurean, pe contul său de Facebook.

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”
Liviu Ungurean / Sursă foto: Facebook

Potrivit Digi Sport, la puțin timp după prezentarea oficială a lui Mutu, suporterii și-au făcut apariția la antrenamentul giuleștenilor pentru a discuta cu Eduard Stăncioiu. 

Eduard Stăncioiu: „Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua”

„Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă

E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din punctul meu de vedere, e un singur club”, spunea Stăncuoiu în luna aprilie, potrivit Antena Sport

Liderul galeriei Rapidului, derapaj grosolan la adresa unui om din staff-ul lui Mutu: „Tupeu de bulangiu! Ni se întorc morții în pământ!”
Eduard Stăncioiu

În vârstă de 41 de ani, Eduard Stăncioiu a evoluat de-a lungul carierei pentru Sportul Stundețesc, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, FCSB și CS Universitatea Craiova. În tricoul roș-albaștrilor, a prins doar cinci partide. Stăncioiu se poate lăuda cu faptul că a prins lotul lui Victor Pițurcă pentru EURO 2008, unde a fost al treilea portar, alături de Lobonț și Marius Popa.

VIDEO Moment amuzant la finalul conferinței lui Adrian Mutu: „Jos, jos, jos!”

Citește și alte știri despre Rapid:

Adrian Mutu s-a enervat la prima conferință la Rapid: „Nu sunt pupincurist! Aveți niște întrebări... Dacă o vezi pe Sharon Stone ce faci?”

VIDEO A greșit Mutu față de Iosif? „N-am pus presiune! Era normal să vin la meciul cu FCU Craiova”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Martie 2022, 10:51
Postat de adrian_riga pe 03 Martie 2022, 18:25

Derapaj e tot ce scrieti voi, cu prodanca, gigi, mm etc.

EXACT!!! ce a spus Liviu Ungureanu nu este derapaj , este adevărul ADEVĂRAT , și Stăncioiu trebuie să zboare URGENT de la Rapid , ceea ce se și va întâmpla foarte curând , probabil înainte de ultima etapă a campionatului regular.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  04 Martie 2022, 10:01

1.Stăncioiu este la ora actuală cel mai bun prieten al lui Mutu.2. Stăncioiu este nașul actualei relații a lui Mutu. 3. Pe numele lui Stăncioiu sunt toate afacerile lui Mutu. 4. MM Stoica povestea că Deac nu a fost luat de FCSB pentru că Stăncioiu, care a jucat cu el la CFR Cluj, nu a vorbit laudativ despre el ba dimpotrivă. Dacă MM Stoica ține cont de părerea lui Stăncioiu după doar doi ani la FCSB, omul este greu

paolo19
paolo19  •  04 Martie 2022, 04:07

Bănuiesc ca redactorul în charge a decis sa repete cuvintele bocciului în scop educativ, ca mai sunt și copii pe aici, chiar multi.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează