FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO A greșit Mutu față de Iosif? „N-am pus presiune! Era normal să vin la meciul cu FCU Craiova”

Adrian Mutu a fost prezentat la Rapid // FOTO: Cristi Preda +24   FOTO
Adrian Mutu a fost prezentat la Rapid // FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat joi, 03 martie 2022 15:04 / Actualizat joi, 03 martie 2022 15:39

Adrian Mutu (43 de ani) a fost prezentat oficial ca noul antrenor al Rapidului, într-o conferință la care au mai participat patronul Victor Angelescu și președintele Daniel Niculae.

„Sunt foarte bucuros să fiu aici. E o responsabilitate mare pentru că știu istoria Rapidului. Voi da 100% și voi pune umărul la redresare echipei pentru nu a avut un parcurs cum își doreau suporterii. Sper să câștigăm ultimul meci din sezonul regulat, să începem bine play-out-ul și să începem să construim echipa pentru sezonul viitor. Avem un lot bun și sper să facem lucruri frumoase.

Sunt un antrenor profesionist. Nu cred că trebuie să fii suporter sau rapidist adevărat pentru a antrena acest club. Rapid are un spirit puternic, poate unic în România, dar asta nu trebuie să fie un criteriu în alegerea unui antrenor. Cel mai important e să îți faci treaba bine. Patronul și președintele m-au ales pe anumite criterii. Important e să avem rezultate și să ducem Rapidul acolo unde îi e locul”, a declarat Adrian Mutu.

Mutu: „Nu am pus presiune pe Iosif”

Întrebat dacă s-a văzut urât că a fost în tribună la meciul FCU Craiova - Rapid, 3-2, care a dus la demiterea lui Mihai Iosif, Mutu s-a apărat: „Când vorbești cu un club, e normal să vii să vezi pe viu posibila echipă pe care o poți antrena. Eu am stat la meci cu cei de la FCU Craiova, nu cu cei de la Rapid, pentru cu era nimic oficial. Am vrut să văd echipa. Nu cred că am pus presiune pe Miță Iosif pentru că nu știa că vin”.

Nu spun ce lipsește Rapidului pentru că ar însemna să-l critic pe Iosif. Sunt câteva idei pe care vreau să mi le impun 
– Adrian Mutu, antrenor Rapid

Adrian Mutu: „Dacă trebuie să învăț imnul Rapidului, o voi face”

„Briliantul” a vorbit și despre relația pe care o va avea cu fanii Rapidului.

„Din partea mea nu va fi nicio presiune. Am experiență ca jucător și pot gestiona relația cu fanii Rapidului. Dacă trebuie să învăț imnul, o voi face. Nu cer să mi se strige numele. Dacă vor considera pe viitor că vor s-o facă, e bine. Eu vreau să-mi fac treaba. Sper ca pe viitor să le câștig simpatia. 

Eu am jucat doar un an la Dinamo, mai degrabă sunt jucătorul Fiorentinei, unde am stat 5 ani. Sunt jucătorul României, sunt golgeterul all-time. Nu mă identific cu nicio echipă. Spiritul Rapidului e fantastic, dar nu e bine când e dus la extrem. Nu poți judeca oamenii pentru niște alegeri din trecut. Respect Rapid, voi da tot ce am din mine. Nu cer nimic și sper să-mi câștig simpatia prin rezultate.

Nu am avut îndoieli. E un club important, cu presiune. Pare o situație dificilă. Această presiune te obligă să dai tot ce ai mai buni. La Rapid nu ai voie să faci pași greșiți. Acestă presiune mereu mi-a plăcut”, a adăugat Mutu.

Am avut câteva oferte, am discutat cu echipe din afară și cu echipa națională. Îmi place mai mult aici cumva la națională pentru că lucrez zi de zi. Prind mai multă experiență, e un club mare și sunt obligat să am rezultate 
– Adrian Mutu, antrenor Rapid

Am o relație foarte bună cu Săpunaru, am fost colegi la națională. E un jucător exponențial. Am nevoie de experiența lui, de faptul că e un rapidist convins. Vreau să fie antrenorul meu din teren
 – Adrian Mutu, antrenor Rapid

Citește și: 

Rapid anunță când și cu cine se poate juca primul meci pe noul stadion din Giulești

Victor Angelescu infirmă conflictul cu Marius Șumudică: „Nu am o problemă cu el” + de ce nu l-a readus pe Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  05 Martie 2022, 11:06

Mutu nu pus presiune pe Iosif dar ia săpat groapa mai crede ce spune,vezi cum e cu groapa.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  03 Martie 2022, 17:40

MESAJ PENTRU DANIEL NECULAE dacă Mutu nu va face față la Rapid îl ei de mână și plecați amândoi.Cine tea schimat Daniel Neculae nu uita că au plecat atâția rapidiști din cauza Ta ai săpat pe mulți.

1126914314145537
Marin-costin Garbo  •  03 Martie 2022, 17:16

De mic copil a-m fost fan Rapid Sint Clujean in 1984 lucram in Arad si am venit in Oradea sa ma bucur la 1-1 la golul lui Rada cu Bihorul nu il aceptati pe Stanciou linga Mutu Ne-a furat un titlu la o faza cu Dairo Moreno A spus Becali atunci A venit sotia unui fotbalist de la CFR sa negocieze cu mine ???Cine oare !!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează