FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Victor Angelescu infirmă conflictul cu Marius Șumudică: „Nu am o problemă cu el” + de ce nu l-a readus pe Pancu

Victor Angelescu
Victor Angelescu

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2022 12:54 / Actualizat joi, 03 martie 2022 14:31

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a ținut să infirme conflictul cu Marius Șumudică, după ce tehnicianul a spus săptămâna trecută că între ei există un „război rece”.

Conducătorul giuleștenilor a lămurit și motivul din spatele alegerii lui Adrian Mutu pentru banca tehnică a Rapidului. Angelescu spune că, deși Șumudică are un CV impresionant, Mutu este antrenorul cel mai potrivit pentru Rapid în acest moment.

Marius Șumudică, reacție misterioasă după numirea lui Adrian Mutu la Rapid:  „C-așa-i în viață!”
RAPID
Marius Șumudică, reacție misterioasă după numirea lui Adrian Mutu la Rapid: „C-așa-i în viață!”

Victor Angelescu: „Nu am o problemă cu Șumudică, am vorbit acum câteva zile cu el”

Nu am nicio problemă cu Marius Șumudică, chiar am vorbit cu el acum câteva zile. Nu am absolut nimic cu el. Șumudică are un CV impresionant și este un antrenor bun. Am făcut o analiză și am luat decizia care credem noi că e bună pentru club. Nu am un conflict cu Șumudică, am vorbit cu el la telefon, dar nu-l cunosc personal”, a spus Anglescu în această dimineață la Pro X.

Îmi place ca persoană. Cred că o să țină bine vestiarul. Considerăm că Mutu o să se impună. Aceste lucruri au contat cel mai mult. La ce vrem noi să facem în viitor, avem nevoie de acest tip de antrenor. Sunt câteva nume în fotbalul romanesc care nu pot fi catalogați ca fiind steliștii, rapidiști sau dinamoviști

Victor Angelescu: „Am vrut să pun pe cineva care nu a fost un jucător emblematic la Rapid”

„Mutu nu este un jucător emblematic pentru Dinamo, a jucat doar un an acolo. În afară de primul titlu al Rapidului, câștigat acum mult timp, celelalte două au fost câștigate de doi dinamoviști: Mircea Lucescu și Mircea Rednic. Am avut rezultate foarte bune cu oameni care n-au fost jucători emblematici la Rapid. 

Am vrut să pun antrenor și pe cineva care nu a fost un jucător emblematic la Rapid. L-am luat în calcul și pe Pancu, dar el a mai fost la noi. Eu am spus că oricum voi mai lucra cu el, dar asta fost decizia din momentul de față”, a mai declarat patronul Rapidului potrivit sursei citate.

Citește și:

Susținere pentru Mutu, după criticile primite încă din prima zi la Rapid: „Ar fi o greșeală ca cineva să spună asta despre el”

Rapid, gata să-și inaugureze stadionul » Când și cu cine se poate juca primul meci pe Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  03 Martie 2022, 14:40

Bravo Dle. Angelescu! În sfârșt un patron de club echilibrat , cu mintea la cap și picioarele pe Pământ!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează