FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Curățenie generală la un club din play-off: „Cu siguranță, 14 jucători vor pleca”

14 jucători ar urma să plece de la FC Argeș în vară / Sursă foto: GSP
14 jucători ar urma să plece de la FC Argeș în vară / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 08:24 / Actualizat joi, 26 mai 2022 09:12

Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, anunță mișcări de trupe fără precedent la formația care a încheiat în genunchi play-off-ul. Oficialul alb-violeților dezvăluie că nu mai puțin de 14 fotbaliști vor părăsi gruparea din Trivale în această vară.

Aflată în premieră în această ipostază, FC Argeș a înregistrat un bilanț dezastruos în play-off, o singură victorie în 10 partide. Oficialii piteștenilor dezvăluie că echipa va fi restructurată din temelii în pauza competițională, numeroși jucători urmând să fie disponibilizați.

Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș: „Cu siguranță, 14 jucători vor pleca”

„Vom avea reunirea în jurul datei de 9 iunie, urmează vizita medicală, iar pe 12 iunie preconizăm că vom pleca în Austria în pregătire. Chiar dacă ne-am îndeplinit obiectivul, acest play-off ne-a arătat cam pe unde sunt unii jucători

Niciunul nu va avea vacanță liniștită, după părerea mea. De asemenea, dacă vom putea, vom aduce jucători valoroși, jucători care ne sunt de folos. Chiar și dintre cei care se află acum sub contract vor avea discuții cu noi. În momentul de față, cu siguranță 14 jucători vor pleca de la FC Argeș”, a transmis Jean Vlădoiu, potrivit săptămânalului Jurnalul de Argeș

Din informațiile GSP.ro, printre jucătorii care vor pleca de la Pitești se numără Diogo Viana, Jafar Arias, Kehinde Fatai, Ahmed Said, Antun Palic, Deian Boldor sau Georgian Honciu. 

9 eșecuria acumulat FC Argeș în play-off, contabilizând o singură victorie

Dezinteres pentru FC Argeș în play-off

Argeșenii au lăsat o impresie deplorabilă în play-off. Din vestiar a răzbătut la un moment dat informația că jucătorilor nu li s-ar fi spus despre ușa pe care locul 4 le-ar putea-o deschide către Europa. Întreaga situație de la Pitești arată cât de puțin îi interesează pe unii dintre protagoniști competiția.

Am arătat altfel până la play-off. Apoi, am văzut și punctele mai slabe ale unor jucători și asta ne ajută în a definitiva lotul pentru sezonul următor. Eu îmi propun mai mult, la începutul sezonului acesta eu am spus că vreau în play-off.

Am scos maximul de la ei însă și ne-am îndeplinit obiectivul. Acum, începe munca, pentru că de la anul ne dorim mai mult. Sunt mulți jucători la final de contract, am început să ne interesăm de anumiți jucători și vom vedea ce vom reuși să aducem.

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

VIDEO Viorel Tudose, sponsorul lui FC Argeș, dezamăgit de transferurile piteștenilor din acest sezon: „Lupeta a fost, de fapt, «Trompeta»”

Citește și alte știri din Liga 1:

„Greșit!” » Gică Hagi ripostează, după ce Dan Șucu a găsit „o problemă” și la Farul: „Sunt două aspecte”

EXCLUSIV Primele două transferuri pregătite de Rapid în „era” Șucu: „Mai sunt 6 jucători pe listă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  26 Mai 2022, 13:31

Acum vreo 10 ani, Becali era criticat pentru că schimba atâția jucători în pauza competițională; acuma văd că majoritatea echipelor din ligs I procedează așa. De aia ne descurcăm așa prost în cupele europene.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează