FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO. Șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP, despre un arbitru din Liga 1: „E de «pușcărie»! Du-te, bă, la șah!”

Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal de la Gazeta Sporturilor, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență +7   FOTO
Adrian Florea este șeful departamentului Fotbal de la Gazeta Sporturilor, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020 09:56 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 11:21

În cadrul emisiunii GSP Live, Adrian Florea, seful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, l-a criticat dur pe arbitrul Marian Barbu, care i-a refuzat un penalty evident lui FC Argeș cu Dinamo (0-1), în runda cu numărul 12 din Liga 1.

  • CONTEXT: În minutul 90+1 al confruntării din Trivale, Ricardo Grigore a căzut în careul dinamoviștilor peste Drăghici și l-a doborât. Fault clar. Doar că arbitrul Marian Barbu a considerat că stoperul „câinilor” fusese împins înainte de Ndiaye Mediop;
  • Reluările TV au demonstrat că Grigore s-a împiedicat, fără să fie atins de vreun adversar. Decizia corectă: penalty pentru FC Argeș, care putea obține astfel un rezultat de egalitate - detalii, AICI.

VIDEO. Adrian Florea, despre arbitrul Marian Barbu: „E de «pușcărie»! Du-te, bă, la șah!”

La Pitești «e de pușcărie», în mod normal. Pușcărie cu ghilimele, sigur. Penalty-ul ăla e... n-ai cum! Cine a fost arbitru? Mai e arbitru după faza aia? 

Du-te, bă, la șah, vorba lui Grigoraș. Acolo e mai simplu. Dacă nu vezi penalty-ul ăla, poate vezi mutarea. N-ai cum să nu vezi acel penalty!”, a spus Florea în dialog cu moderatorul Costin Ștucan.

VIDEO. Șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP, despre un arbitru din Liga 1: „E de «pușcărie»! Du-te, bă, la șah!”

Marian Barbu

  • VAR-ul e încă departe de Liga 1, iar arbitrii își fac de cap » Soluția inedită propusă de LPF + Cum au evoluat greșelile împotriva echipelor - citește AICI analiza GSP

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Adrian Florea

FOTO. Faza din prelungirile meciului FC Argeș - Dinamo 0-1, când gazdele au fost dezavantajate

+3 FOTO

„Este ciudată rău de tot această fază. Jucătorul dinamovist nu are nicio șansă să joace mingea. Este dezechilibrat și se duce în picioarele adversarului. Nici la rugby nu e permis așa ceva! E un penalty cât se poate de clar! Nu e urmă de dezbatere. De ce să dai indirectă, mă? Pe Barbu nu l-a păcălit nimic! Eu am niște explicații, dar n-am probe, si mă feresc să spun anumite lucruri”
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Dumitru Dragomir a făcut o previziune la GSP Live: „Va ajunge fotbalist mare de tot, e mai mare decât toate talentele lui Gigi Becali”

Modul „diabolic” în care Cristi Borcea făcea bani în tinerețe: „La 15 ani, câștiga 700-1000 de lei pe noapte!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
514091889218839
Mihai Buzea  •  09 Decembrie 2020, 12:19

Lăsați si amaratii sa castige. Săracii nu au avut nici bani de ciorba. Macar asa sa se bucure si ei. Ei si burleanu!!!

dakesis
dakesis  •  09 Decembrie 2020, 00:14

asa vorbeste un sef de departament? ne mai miram ca 90% din articole sunt scrise cu greseli?

alexpescaru
alexpescaru  •  08 Decembrie 2020, 19:16
Postat de alexpescaru pe 08 Decembrie 2020, 19:15

Interesant că „specialistul GSP, cu experiență de 25 de ani în fotbal” nu analizează tot meciul... Poate ne explică de ce a luat fundașul stânga al lui Dinamo primul cartonaș galben... sau de ce a fost oprit pentru offside Juan Camara când scăpase singur cu portarul, deși venea din spate... dacă reușește, cinste lui ! ***

Mi-am pus singur steluțele.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează