FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCSB 2-3

Agresorul lui Florin Tănase a lucrat la Dinamo: „Un scandalagiu! Se crede antrenor!” » Nu e la primul incident

FOTO: Raed Krishan (GSP.ro) +15   FOTO
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Articol de , - Publicat luni, 21 martie 2022 20:23 / Actualizat luni, 21 martie 2022 22:21

George Neagu, preparatorul fizic care l-a lovit pe Florin Tănase (27 de ani) la finalul meciului FC Argeș - FCSB 2-3, are antecedente. Cine a lucrat cu el îl descrie ca pe un tip conflictual și arogant.

Meciul cu multe evenimente dintre FC Argeş şi FCSB a continuat cu un scandal în zona vestiarelor, unde Florin Tănase a fost atacat de un oficial al piteştenilor. George Neagu, preparatorul fizic al echipei, l-a lovit cu piciorul în spate pe căpitanul de la FCSB.

3 jucători desființați după FC Argeș - FCSB: „Am vorbit cu antrenorul! Nu e prima dată când se întâmplă”
FC ARGEȘ
3 jucători desființați după FC Argeș - FCSB: „Am vorbit cu antrenorul! Nu e prima dată când se întâmplă”

Fotbalistul a povestit după meci: „Un băiat a venit să mă lovească. Ce să zic? Pierde echipa ta, dar nu trebuie să ne batem! Nu e normal, dar așa sunt unii oameni, oameni limitați. Așa reacționează ei. Eu am mers în vestiar să iau geaca și atunci s-a întâmplat”.

„Conducea antrenamentele la Dinamo”

Cine e omul care l-a lovit pe Tănase? Neagu a lucrat și la Dinamo în trecut și cine îl cunoaște îl consideră un suporter dinamovist obișnuit să intre în conflicte.

„E arogant, se crede antrenor! Cât a fost Mulțescu principal, Neagu făcea antrenamentele! Asta i-a alimentat ideea că el e tehnician, nu e doar preparator! Și e un scandalagiu, intră în conflicte foarte des cu toată lumea", povestesc persoane care l-au cunoscut în perioada aceea.

George nu e la primul incident la vreun meci din campionat, el a reacționat urât și în timpul unei partide FCSB-Astra, atunci când lucra pentru giurgiuveni. L-a înjurat pe arbitrul Marcel Bârsan, căruia i-a cerut să acorde un cartonaș roșu și apoi i-a înjurat oribil și pe unii oficiali de la FCSB.

Agresorul lui Florin Tănase a lucrat la Dinamo: „Un scandalagiu! Se crede antrenor!” » Nu e la primul incident
George Neagu, în perioada în care lucra la Dinamo

El a jucat fotbal la Curtea de Argeș, apoi a lucrat ca preparator fizic la Hermannstadt, la Dunărea Călărași, la Dinamo, la Astra.

A intervenit Poliția

Incidentul de după meciul FC Argeș - FCSB a implicat și Poliția: „Politiștii din cadrul Secției 3 Pitești s-au sesizat din oficiu cu privire la un incident petrecut după meciul dintre FC Argeș și FCSB. Au fost efectuate procedurile necesare la fața locului, iar dacă partea vătămată nu depune plângere, ceea ce nu a făcut, nu se poate merge mai departe, adică la începerea urmăririi penale".

Neagu nu va fi, așadar, urmărit penal. Tănase nu a depus o plângere. Florin Popa, agent-șef de poliție și purtător de cuvânt al IPJ Argeș, a confirmat că Tănase și Neagu sunt persoanele implicate în scandal. 

VIDEO Dragomir, uluit după Argeș - FCSB: „Doamne, ferește!” » Derapaje în direct: „Sunt niște «bulangii»”

Citește și alte știri despre FC Argeș - FCSB: 

NOTE GSP De la 2 la 9: „centralul” Mladinovici deschide lista repetenților de la Pitești + Omul lăsat acasă de Iordănescu, jucătorul meciului

Imaginea zilei » Euforie fără margini: MM Stoica a sărbătorit victoria cu o găleată pe cap

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
creeperno115
creeperno115  •  22 Martie 2022, 22:36

Alte articole n-aveti?

113953684521037
Mihai Nistor  •  22 Martie 2022, 13:36
Postat de socratead pe 21 Martie 2022, 23:58

Tanase este un sfant! Uite-te la fata lui de om atipatic intotdeauna aricit, scarbit si nemultumit. Se potriveste ca emblema a unui club condus de puscariasi. de drept comun care isi fac inca mendrele in fotbalul romanesc.

Sfantul Pafnutie poate. Asta si daca trece o bicicleta pe langa el si simte adierea crede ca e in careu si cade. Ca asa e in fotbal. Trebuie sa ai aere de "diva".

113953684521037
Mihai Nistor  •  22 Martie 2022, 13:33

Multi au plecat pe fenta asta. E ca in online...ne "smardoim" sa vada lumea ce dusmani suntem noi dar,de fapt,iesim la o bere si radem de fraieri ca au crezut. Sau luptat ca la Verdun dar a castigat cine trebuia. Stie Greab ce stie:)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează