FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Mișcări de trupe la FC Argeș: transfer din prima ligă olandeză + fotbalist concediat!

Jafar Arias s-a înțeles cu alb-violeții. Sursă foto: Facebook @FC Argeș
Jafar Arias s-a înțeles cu alb-violeții. Sursă foto: Facebook @FC Argeș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 13:41 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 14:09

FC Argeș a oficializat transferul lui Jafar Arias, un atacant de 26 de ani originar din Curacao. În schimb, alb-violeții au renunțat la unul dintre primele transferuri efectuate în această vară.

Nemulțumiți de randamentul atacantului Jucie Lupeta, căruia i-au și reziliat contractul, FC Argeș a mai adus un atacant, după ce piteștenii îl mai achizționaseră în prealabil și pe Said Ahmed, fost la Genoa, Hajduk Split și Rio Ave. Trupa lui Prepeliță și Ianovschi a anunțat transferul lui Jafar Arias, cel care în sezonul trecut a evoluat în prima ligă din Olanda.

FC Argeş a ajuns la un acord pentru un sezon competițional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias

Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo. Clubul FC Argeş îi spune noului vultur bun venit la Piteşti şi îi doreşte evoluţii cât mai bune în tricoul alb-violet”, se arată în comunicatul emis de piteșteni. 

VIDEO Momente din cariera lui Jafar Arias

3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului
DINAMO - FC ARGEȘ
3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului

FC Argeș s-a despărțit de Lupeta

În prealabil, FC Argeș anunțase că s-a despărțit de primul atacant adus în acestă vară, portughezul Lupeta: 

Conducerea clubului FC Argeș și fotbalistul Manuel Joaquim Welo Lupeta au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Atacantul portughez a evoluat pentru echipa noastră în patru partide. Clubul nostru îi mulțumește jucătorului pentru munca depusă la Pitești și îi dorește multă baftă în carieră”. 

Lupeta a evoluat în cinci meciuri pentru FC Argeș și nu a înscris nici măcar un gol. Președintele Jean Vlădoiu anunțase despărțirea chiar în ziua meciului cu Dinamo: „L-ați văzut pe Lupeta, n-o să-l mai vedeți. Am nevoie de un atacant care să ne ajute, aşa cum a fost Malele. Sperăm să-l găsim. Echipa joacă bine, îşi creează ocazii, dar ne lipseşte cu desăvârşire omul de gol, asta este problema”, a spus Vlădoiu, la Digi Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV De neînțeles! Valeriu Iftime surprinde, după transferul lui Chindriș în Portugalia: „Nu e ce și-a dorit și nici salariul nu-l motivează”

3 curiozități după Dinamo - FC Argeș: un omagiu de nota 10, comparația cu un meci de legendă + premieră în istoria clubului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  01 Septembrie 2021, 17:29

Trebuia sa il tineti pe Malele , v-ati ros de sub unghii acum aveti noroc doar de Lupete. Daca erati bastani ii dadeati lu' Malele mega contract si statea.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează