FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC BOTOȘANI. A mințit Valeriu Iftime? Doctorul depistat cu COVID-19 ar fi luat masa alături de jucători » Reacția patronului

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2020 19:37

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, a vorbit din nou despre situația de la echipa sa, care n-a putut disputa meciul  de vineri contra Craiovei după ce medicul moldovenilor a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

  • Doctorul echipei botoșănene a fost depistat pozitiv, iar rezultatul i-a venit joi seara, când deja se afla în hotelul din Craiova unde se cazase și echipa. Totuși, cei din conducerea clubului au susținut, lucru confirmat ulterior chiar și de el într-un interviu pentru GSP, că nu a fost în contact cu echipa în nici o zi de când formația a reluat antrenamentele.

Astăzi, AntenaSport a publicat informația potrivit căreia doctorul lui FC Botoșani ar fi luat miercuri seara masa cu jucătorii echipei, lucru infirmat în repetate rânduri de Valeriu Iftime. Conform sursei citate, acel moment s-ar fi petrecut la Mogoșoaia, unde jucătorii lui Marius Croitoru s-ar fi aflat în acea seară. 

Valeriu Iftime: „Posibil să fi fost la masă, dar n-a luat contact cu nimeni”

 Patronul botoșănenilor a ținut să demonteze zvonul și a avut o reacție dură: 

„O prostie fără capăt. N-am venit cu avionul la București. Fotbaliștii au venit cu autocarul, doctorul a venit cu delegatul nostru și cu maseurul. Au fost la masă, dar au stat la distanță. Posibil să fi fost la Mogoșoaia la masă, dar n-a luat contact cu nimeni

Sunt pur și simplu consternat, toată lumea mă întreabă acest lucru. Eu zic că doctorul nici nu e pozitiv, eu spun că e o greșeală. Se greșește, suntem foarte neatenți. El e acum la Craiova cu doi «covizi»”, a spus Iftime, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din Liga 1: 

VIDEO Gică Hagi reacționează după ce LPF a amânat meciurile lui Dinamo și Botoșani: „Nu se poate așa ceva!”

EXCLUSIV Noi detalii de la FC Botoșani » Situație incredibilă: echipa n-a avut medic la antrenamente în ultima lună, iar regulamentul FRF admite așa ceva

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
171064114439619
Adrian Ciopraga  •  18 Iunie 2020, 09:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  14 Iunie 2020, 10:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

firaldo
firaldo  •  14 Iunie 2020, 09:05

Domnule Iftimie cum comentezi declaratiile astea...ale cuiva de la DSP Craiova : "Domnii de la Botosani s-au interesat si au aflat ca daca ar fi ramas pana dimineata ar fi trebuit sa ramana vreme de 14 zile in carantina la Craiova. Exact cum a ramas doctorul echipei, care a fost transportat la spitalul de boli infectioase. Doar medicul a ramas acolo, nu si ceilalti doi oameni care au venit cu el la Craiova. Echipa a parasit hotelul la 23:30, fiindca asa au hotarat reprezentantii clubului"

Vezi toate comentariile (26)
Comentează