FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO. EXCLUSIV FC Botoșani arbitrează lupta dintre CFR și Craiova, iar Valeriu Iftime a stabilit abordarea: „Mereu l-am rugat asta pe Croitoru”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 07:35 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 09:00

FC Botoșani a remizat cu FCSB, scor 1-1, rezultat care o menține în lupta pentru Europa League. Pe lângă lupta pentru locul trei, moldovenii vor arbitra și disputa pentru titlu dintre Craiova și CFR Cluj, echipe pe care le vor înfrunta în finalul play-off-ului. 

Contactat telefonic la emisiunea GSP Live, Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a dezvăluit abordarea pe care echipa sa o va avea în acest final de campionat. Omul de afaceri vrea șase puncte din meciurile cu primele două clasate. 

„Eu vreau să bat Craiova acasă și merg să bat și Clujul. Cu CFR va fi greu, e o echipă matură, solidă. Pe Craiova am văzut-o puțin obosită și fără orizont (n.a - în meciul cu Gaz Metan, 2-1).

Eu n-am nicio favorită și, chiar dacă aș avea, fotbaliștii mei vor să joace fotbal. L-am rugat mereu pe Marius Croitoru să joace fotbal, n-avem niciun parti-pris cu nimeni”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea GSP Live.

Programul lui FC Botoșani în ultimele 4 etape:

  • Astra Giurgiu (a) 
  • CS Universitatea Craiova (a) 
  • CFR Cluj (d) 
  • Gaz Metan (a)

Citește și alte știri despre FC Botoșani:

Valeriu Iftime, mulțumit de remiza cu FCSB: „Vreau să jucăm în Europa League” + Planuri mărețe cu Marius Croitoru

Marius Croitoru, mai sincer ca niciodată după meci: „Să dea Dumnezeu ca FCSB să se concentreze bine pentru Cupă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  05 Iulie 2020, 11:30

..."moldovenii vor arbitra și disputa pentru titlu dintre Craiova și CFR Cluj"... De parcă le stă în putere să bată CFR-ul sau Craiolguța la orice oră... Articol de doi bani.

barabas2007
barabas2007  •  05 Iulie 2020, 10:30

Toxic personaj.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează