FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC BOTOȘANI 1-1

FCSB - FC BOTOȘANI 1-1 // Marius Croitoru, mai sincer ca niciodată după meci: „Să dea Dumnezeu ca FCSB să se concentreze bine pentru Cupă!”

Marius Croitoru, antrenor Botoșani
Marius Croitoru, antrenor Botoșani

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 22:06 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 19:21

Marius Croitoru (39 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, s-a declarat dezamăgit de faptul că echipa sa nu a obținut mai mult contra FCSB și speră că roș-albaștrii vor cuceri Cupa României.

„Am venit aici să câștigăm. Din păcate, băieții s-au speriat în primele 15 minute. Au avut prea mult respect față de FCSB și acest lucru s-a văzut pe tabelă. Nu înțeleg respectul, din punctul meu de vedere FCSB nu este cu nimic mai presus decât noi. Am arătat prea mult respect, după care nu am mai avut forță. Se vede că încă suferim din punct de vedere al prospețimii. Nu este nimeni de vină, asta este situația”, a spus Croitoru după meci, la Look Sport.

Marius Croitoru: „FCSB să se concentreze pe Cupă”

FC Botoșani rămâne pe 5 în play-off, la egalitate de puncte cu FCSB și cu Astra, iar Marius Croitoru speră că roș-albaștrii se vor impune în Cupa României. În această eventualitate, FC Botoșani s-ar califica în Europa League și de pe a cincia poziție, din moment ce FCSB ar avea locul asigurat, iar Astra nu are drept de joc în Cupele Europene.

„Să dea Dumnezeu ca FCSB să se concentreze foarte bine pentru Cupă”, a spus Croitoru, râzând. 

VIDEO / Marius Croitoru: „Am realizat într-un an de zile, cât nu s-au realizat în 7 de Liga 1”

Ce au declarat elevii lui Croitoru

„Pentru noi contează orice punct câştigat, este un plus. Acum am jucat şi cu o echipă foarte bună, cu Steaua, ne-am fi dorit victoria, dar ne mulţumim şi cu un punct. Noi am venit să jucăm, nu avem nicio miză. Jucăm fotbal, suntem fericiţi că suntem în play-off, am arătat că suntem o echipă bună şi merităm să fim în play-off. Şi s-a dovedit şi în această seară că nu suntem degeaba aici. 

Stăm şi la mâna lor, să câştige Cupa României şi atunci, automat, mergem în cupele europene” 

Alexandru Țigănașu, fundaș Botoșani

„E un rezultat destul de bun, suntem acolo în continuare, la egalitate de puncte cu ei. Chiar dacă ne doream mai mult, e un punct în deplasare şi trebuie să-l luăm ca atare.

Vreau să termin aici sezonul acesta, să joc cât mai bine şi după aceea să prind un transfer cât mai bun pentru mine, iar dacă nu, o să rămân aici în continuare, să joc cât mai bine"

Andrei Chindriș, fundaș Botoșani

„Nu l-am atins pe Coman. Cred că el ar fi trebuit să ia galben pentru simulare, nu să fiu eu eliminat. Dar asta a văzut arbitrul. 

Noi jucăm fotbal, arătăm fotbal. Toți băieții joacă, și fără mine, și fără Rodriguez. Aici toți suntem o familie, suntem toți la fel și de-asta avem și rezultat” 

Enriko Papa, mijlocaș Botoșani

Valeriu Iftime, mulțumit de remiza cu FCSB: „Vreau să jucăm în Europa League” + Planuri mărețe cu Marius Croitoru

FCSB - FC Botoșani 1-1

Clasament play-off Liga 1:

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Gigi Becali, anunț înaintea meciului FCSB - Botoșani: „Man e plecat! Mirel Rădoi știe niște lucruri”

Dinamo a amânat o problemă uriașă! A reușit să prelungească un contract buclucaș

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
10216741700672837
Kevin Mann  •  05 Iulie 2020, 10:33

Marius, nu băgă în seamă hater-ii. Ești un antrenor bun. Mi-ar plăcea să vii la Steaua, dacă pleacă Vintilă.

barabas2007
barabas2007  •  05 Iulie 2020, 10:33

Croitoru incepe sa spuna ceva in fotbal. Bun antrenor si in plus mai are si vorbele la el nu ca slugoiul de sef'su. Bravo moldovene!

dansy
dansy  •  05 Iulie 2020, 10:03

Bine ca ati analizat fazele Universitatii Craiova de la Cluj cu trei arbitri(pardon am vrut sa zic "un arbitru" ca ceilalti doi sunt asa de manjiti ca nu-i iau in seama) si trei fosti jucatori.Iar faza cu Coman si eliminarea lui Papa ati uitat-o.Cum va dati arama pe fata!Rusine

Vezi toate comentariile (8)
Comentează