FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

A început rivalitatea?! Noul transfer al lui Becali a scos din joc un dinamovist după doar două minute: „Fault grosolan, trebuia eliminat!”

Faultul lui Edjouma asupra lui Tomozei / Captură Look Sport
Faultul lui Edjouma asupra lui Tomozei / Captură Look Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 07 februarie 2022 20:20 / Actualizat luni, 07 februarie 2022 20:54

Doar două minute a rezistat dinamovistul Marius Tomozei în confruntarea FC Botoșani - Dinamo, contând pentru etapa #24 din Liga 1. Fundașul lui Stoican a fost scos din joc chiar de către Malcoum Edjouma, fotbalistul care a semnat cu FCSB.

Cu numeroase probleme de lot la activ, Flavius Stoican a mai primit o lovitură greu de digerat. Marius Tomozei (31 de ani), fundașul transferat în acestă iarnă, s-a accidentat la genunchi în startul partidei de la Botoșani.

În minutul 2, la o banală fază de atac a botoșănenilor, Malcom Edjouma l-a doborât pe Marius Tomozei. Cei doi se aflau în duel direct pentru o minge, iar francezul l-a lovit în genunchi pe fundașul „câinilor”. Tomozei s-a prăbușit la pământ, a făcut imediat semn că nu mai poate continua partida și a fost scos de pe teren pe targă. 

Stoican n-a avut de ales și l-a trimis în joc pe Geani Crețu.

A început rivalitatea?! Noul transfer al lui Becali a scos din joc un dinamovist după doar două minute: „Fault grosolan, trebuia eliminat!”
Faultul lui Edjouma asupra lui Tomozei / Captură Look Sport

Verdictul lui Ion Crăciunescu: „Edjouma trebuia eliminat!”

La pauză, specialistul în arbitraj Ion Crăciunescu a analizat faza, ajungând la concluzia că faultul lui Edjouma ar fi trebuit sancționat de George Găman cu cartonaș roșu!

„După ultima reluare pe care o văd, mi se pare că e un fault grosolan. De ce grosolan? Pentru că are consecințe! Un jucător care nu are nicio treabă sare într-un adversar și îl accidentează grav. Pare umăr la umăr când te uiți la fază. Dar pe reluare se vede cum sare în aer și apoi se duce în el. Îl prinde cu toată greutatea corpului pe picior. Eu spun că e fault grosolan, iar pentru un fault grosolan se dă roșu!”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport. 

FC Botoșani - Dinamo, echipe de start

FC Botoșani: E. Pap - Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu - Haruț, Edjouma, Dican - Tîrcoveanu, M. Roman II, Jaja Silva
Rezerve: M. Contra, Patache, Neciu, M. Filip, Mateus Santos, M. Roman I, Fili, Lupeta, Mailat
Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Cristiano - Tomozei (G. Crețu 5), Patriche Nichita, Ehmann, A. Radu - Pierret, J. Rodriguez - A. Bani, A. Ivanov, Buleică - Ivanovski
Rezerve: Chesneau - Fara, R. Grigore, Jovanovic, G. Crețu, Bordușanu, Azankpo, Celar
Antrenor: Flavius Stoican

Vezi AICI toate informațiile de la partida Botoșani - Dinamo

EXCLUSIV Schimbare neașteptată la Dinamo » Măsura luată special pentru meciul cu Botoșani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  08 Februarie 2022, 10:08

Era de rosu si era min 2. Acelasi Gaman care refuzase in meciul tur cu Farul un al 2lea galben cat casa la De Nojer prin min 40. Dinamo nu are voie sa joace cu om in plus, nu are voie sa primeasca penalty samd. OK, nu spun ca nu jucam prost, dar asta nu inseamna sa nu ai dreptul la un arbitraj impartial.

reddog_forever
reddog_forever  •  07 Februarie 2022, 22:54
Postat de creeperno115 pe 07 Februarie 2022, 22:39

Ce stadion nu e din bani publici?

Stadionul din Berceni al echipei mioritice.

creeperno115
creeperno115  •  07 Februarie 2022, 22:39

Ce stadion nu e din bani publici?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează