FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FC Botoșani a adus atacant sud-american: „Să bucure suporterii cu cât mai multe reușite”

Enzo Lopez, prezentat de FC Botoșani // sursă foto: Facebook
Enzo Lopez, prezentat de FC Botoșani // sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 17:20 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 17:25

FC Botoșani l-a prezentat astăzi pe atacantul argentinian Enzo Lopez (25 de ani), aflat la prima lui experiență în afara continentului sud-american.

Al noulea transfer al iernii la FC Botoșani, formația de pe ultimul loc în Superligă, care țintește salvarea de la retrogradare în a doua parte a sezonului.

Cu echipa moldoveană a semnat argentinianul Enzo Lopez, fotbalist care a evoluat în 2023 la Deportivo Cuenca, în Ecuador, unde a înscris 4 goluri în 27 de apariții.

Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
MONDEN
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”

Enzo Lopez, prezentat de FC Botoșani

„Îi urăm mult succes în prima sa aventură în România și sperăm să bucure suporterii botoșăneni cu cât mai multe reușite”, au scris cei de la FC Botoșani în prezentarea transferului.

În cele 23 de etape ale sezonului desfășurate până acum, FC Botoșani a înscris 21 de goluri, al doilea cel mai slab atac al campionatului, doar deasupra lui Dinamo (14 goluri).

În încercarea de a forma o echipă suficient de solidă cât să evite retrogradarea, FC Botoșani i-a mai transferat în această iarnă pe Andrei Miron și Daniel Celea (fundași centrali), Aldair Ferreira și Alexandru Piftor (mijlocași ofensivi), Ioan Filip și Lorand Fulop (mijlocași centrali), Zoran Mitrov și Juan Cruz Kaprof (atacanți).

Mai multe știri din Superligă:

Rapid bifează încă un transfer! Fotbalistul de 1,3 milioane de la Slavia Praga vine să semneze

Nelu Varga, detalii de ultimă oră despre transferul lui Otele: „Sunt ore decisive”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
danutcornel
danutcornel  •  01 Februarie 2024, 19:45

ha ha ha iftimiegigiblat viseaza

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close