FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC ARGEȘ 1-2

„Au fost speriați!” » Latovlevici explică cum a triumfat FC Argeș la Botoșani

FC Argeș sărbătorește calificarea în play-off // foto: Ionuț Tăbultoc +33   FOTO
FC Argeș sărbătorește calificarea în play-off // foto: Ionuț Tăbultoc

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 19:47 / Actualizat luni, 07 martie 2022 20:07

Iasmin Latovlevici, Alexandru Greab și Alin Dobrosavlevici s-au prezentat la flash-interviu după meciul dintre FC Botoșani și FC Argeș, câștigat de piteșteni cu 2-1. Rezultatul asigură prezența piteștenilor în play-off!

Iasmin Latovlevici, care a pasat decisiv la golul de 1-1, a admis că era resemnat cu prezența în play-out. În cele din urmă, după un final excelent al sezonului regulat, piteștenii au prins grupa pentru campionat. 

„Nu m-am gândit că putem prinde play-off-ul. După meciul cu Steaua (n.r. - FCSB), de la Buzău, chiar m-am enervat, am și spus atunci că... vreau în play-off. De atunci am pus acea sămânță am urmărit să câștigăm fiecare meci. E bine, momentan.

Ce a făcut diferența? Au fost speriați, noi nu știu dacă la fel de mult ca ei, pentru că aveau presiune mai mare, jucau acasă, în fața propriilor fani. Important e că mulți dintre băieții de aici vor putea demonstrat cu echipe bune, să sperăm că unii vor prinde și transferuri”, a spus Latovlevici. 

Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș
FC Botoșani - FC Argeș 1-2
Calificarea în play-off, decisă de o gafă de arbitraj din ultimul minut!? Verdictul lui Crăciunescu, după Botoșani - FC Argeș

Greab, după FC Botoșani - FC Argeș: „Dorința de a intra în play-off a făcut diferența”

„Am dovedit că suntem o echipă, că tragem unul pentru celălalt. Ce a făcut diferența? Dorința de a intra în play-off, am venit aici să câștigăm și s-a văzut lucrul acesta. Prepeliță este și a fost tot timpul alături de noi, ne-a susținut și încurajat de fiecare dată când echipa a fost căzută. Și noi l-am ajutat, ne bucurăm că vom continua împreună”, a spus și Alexandru Greab

Portarul a fost completat de Alin Dobrosavlevici: „Am avut încredere că putem face acest pas și mă bucur că am reușit împreună. Nu știu ce va urma de acum încolo, rămâne de văzut. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, să jucăm fără presiune și să câștigăm fiecare partidă. Sperăm ca suporterii să vină în număr cât mai mare și să fie alături de noi, având în vedere calificarea în play-off”. 

Mai multe știri despre FC Botoșani - FC Argeș: 

Jucătorii i-au întrerupt interviul lui Prepeliță » Descătușat după ce a dus echipa în play-off: „Îi iubesc pe contestatari”

Valeriu Iftime, exploziv după ratarea play-off-ului: „Nu am semnat adeziunea pentru Burleanu și l-au trimis pe Radu Petrescu! Ne-a curățat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează