FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

FOTO + VIDEO FC Botoșani, victorie categorică în ultimul amical înainte de reluarea Ligii 1 » Echipa folosită de Teja

Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP) +20   FOTO
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)

Articol de - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 21:56 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 22:21

FC Botoșani a disputat, miercuri după-amiaza, ultima partidă amicală înaintea debutului Superligii României. Botoșănenii au jucat pe teren propriu cu moldovenii de la FC Dacia Buiucani, echipă din Chișinău, nou-promovată în liga din țara vecină. 

Echipa lui Mihai Teja s-a impus cu scorul de 3-1 (1-1 la pauză), după golurile marcate de israelianul Elad Shafaf (min 42), Sebastian Mailat (min 73) si Mihai Roman II (min 90). Pentru moldoveni a marcat Zsavitschi, în minutul 57, din penalty.

Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
Sursă foto: Ionuț Tăbultoc (GSP)
+16 FOTO

FC Botoșani a început cu: Ureche - Patache, Moescu, Șeroni - Dragu, David, Shafaf, Tîrcoveanu, Tisdell -  Grubac, Petkovski. Pe parcursul meciului jucat pe „Municipal”, tehnicianul Mihai Teja a rulat întreg lotul. 

Proaspăt împrumutat de la FCSB, în tabăra lui Teja a debutat și mijlocașul Ovidiu Perianu.

FC Botoșani e cu spatele la zid înaintea noului sezon

Față de formația care a terminat sezonul, nu mai sunt 5 piese de bază la FC Botoșani: Braun, Dawa, Haruț, Jaja și Papa. Echipa mai pierduse oricum și alți jucători, precum Edjouma și Racovițan, iar de pus în loc n-a pus, practic, nimic. 

Echipa a rămas fără Marius Croitoru, tehnciian cu superrezultate în ultimii 3 ani, și a fost adus Teja, un antrenor fără rezultate notabile în CV.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Fotbalistul cu 80 de meciuri în Liga 1 este la București și semnează cu Rapid! Al cincilea transfer al verii în Giulești

Rangers, pe urmele unei vedete de la FCSB » Internaționalul român ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Ingineru007.
Ingineru007.  •  13 Iulie 2022, 23:48

Spatele la zid pe draq are botosani un jucător a marcat primul gol astăzi iar o sa rămâneți cu gura căscată...shafaf ..habar nu aveți prin presa ..doar titluri de habar niști doar Hagi dădea goluri ca el..la Botoșani bate tot cornere lovituri..mai interesați va

Vezi toate comentariile (1)
Comentează