FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC HERMANNSTADT 0-0

VIDEO + FOTO FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0. Egal fără goluri în ultimul meci al etapei a 18-a » Cum arată clasamentul

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 22:45 / Actualizat luni, 14 noiembrie 2022 23:03

FC Botoșani și FC Hermannstadt au remizat, 0-0, în ultimul meci din etapa a 18-a din Liga 1.

Vezi AICI rezultatele din etapa a 18-a din Liga 1

La primul meci după despărțirea de Mihai Teja, interimarul Alin Bejan a efectuat cinci modificări în echipa de start față de partida cu FC Voluntari (0-1), din etapa precedentă. Au rămas titulari Pap, Sadiku, Boli, Ivanov, Zabou și Mateus. 

FC Botoșani a intrat cu multă dorință pe teren, iar în primul sfert de oră și-a creat două ocazii. Ambele semnate de Zabou. 

Mijlocașul francez a prins un exterior superb de la marginea careului mare (6), care a trecut la o palmă de păianjen. În minutul 12, Zabou a prins cadrul porții, dar șutul său sănătos de la „căciulă", cu pământul, a fost respins de Letica. A rămas singura minge cadrată din prima repriză.

Până la pauză, s-a jucat pe contre, echipele și-au dorit, dar s-au și întrecut în greșeli. Hermannstadt, revelația primei părți a campionatului, a reușit contraperformanța de a nu trage niciun șut spre poartă. Zero! Golgeterul lui Măldărășanu, vârful Daniel Paraschiv, convocat în premieră la naționala României, n-a mișcat între Sadiku și Boli.

+11 FOTO

Partea secundă a continuat după același scenariu, mult mai antrenantă. Cu jucătorii celor două formații în căutarea golului și cu ocazii la ambele porți. Gazdele au ratat marile oportunități. Petkovski (55), scăpat singur cu portarul, s-a speriat și a tras pe lângă poartă. 

Același Petkovski (66) a tras puternic, dar Letica a respins spectaculos de sub transversală. 

Portarul croat s-a arcuit formidabil și a salvat șutul viclean expediat de M. Roman II (65). Atacantul Botoșaniului a marcat în prelungiri, dar golul a fost anulat corect, deoarece M. Roman II a preluat mingea cu mâna înainte să tragă la poartă. 

Un henț clar, pe care „centralul" Bîrsan nu l-a văzut, dar a fost salvat de VAR. Campionatul se întrerupe până pe 3 decembrie, pentru a face loc meciurilor din faza grupelor a Campionatului Mondial din Qatar, care începe duminică.

560de spectatori au asistat la meciul de la Botoșani

Îmbrânceli între colegi 

În minutul 77, arbitrul Marcel Bîrsan le-a acordat cartonașe galbene lui Letica și lui Alhassan, pentru un moment mai puțin văzut pe terenurile de fotbal. Cei doi colegi de la Hermannstadt au fost avertizați pentru că s-au certat și s-au îmbrâncit. Incidentul a pornit după ce Alhassan i-a făcut un reproș portarului pe un ton ridicat.

FINAL » FC Botoșani - FC Hermannstadt 0-0

FC Botoșani - FC Hermannstadt, echipe de start

FC Botoșani: Pap - Sadiku, Dican, Boli - Patache, Ivanov, Zabou, Dragu - M.Roman, Petkovski, Mateus
Rezerve: Ureche, Mussis, Sno, Șeroni, Camara, Tîrcoveanu, Perianu, M.Roman, Pinson 
Antrenor: Alin Bejan

FC Hermannstadt: Letica - Etienne, Antoche, Stoica, Butean - Mino, Răuță - Balaure, Biceanu, Oroian - Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Issah, Alhassan, Năstăsie, Petrescu, Iancu, Popescu, Babic, Buhăcianu
Antrenor: Marius Măldărășanu 

Stadion: Municipal (Botoșani) 
Arbitru: Marcel Bîrsan // Asistenți: Bogdan Gheorghe, Romică Bîrdeș 
VAR: Bogdan Dumitrache, Gabriel Stroe

Citește și: 

Transfer spectaculos în Superliga! FC Botoșani aduce un jucător cu prezențe în Liga Campionilor și cu 27 de selecții în naționala țării sale

Valeriu Iftime a găsit antrenor pentru FC Botoșani în studioul TV: „Să îmi dea un SMS. Chiar nu glumesc”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  14 Noiembrie 2022, 21:46

Laslas nu uita, astazi vrem victoria !!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează