FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - VIITORUL 1-0

Marius Croitoru l-a băgat pe Rednic în play-out, apoi l-a „înțepat” la final: „Eu tot aici sunt”

FC Botoșani a câștigat meciul cu Viitorul, scor 1-0, și e ca și calificată în play-off. Marius Croitoru (40 de ani), tehnicianul moldovenilor, l-a „înțepat” la final pe Mircea Rednic (58), omologul lui de pe banca dobrogenilor. +14   FOTO
FC Botoșani a câștigat meciul cu Viitorul, scor 1-0, și e ca și calificată în play-off. Marius Croitoru (40 de ani), tehnicianul moldovenilor, l-a „înțepat” la final pe Mircea Rednic (58), omologul lui de pe banca dobrogenilor.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 17:17 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 18:12

FC Botoșani a câștigat meciul cu Viitorul, scor 1-0, și e ca și calificată în play-off. Marius Croitoru (40 de ani), tehnicianul gazdelor, l-a „înțepat” la final pe Mircea Rednic (58), omologul lui de pe banca dobrogenilor.

„Atitudinea jucătorilor mei a făcut diferența, am dominat clar partida. Din păcate, n-am reușit să marcăm mai mult. Mai rămâne un meci, vom vedea exact după finalul acestui joc unde ne vom afla. Voi ține cu FC Voluntari mâine cu Chindia, desigur. Aș fi ipocrit să spun nu.

Sunt mândru de tot ce au realizat băieții mei în acest an. Toate echipele de play-off s-au întărit, Botoșani e singura formație care a pierdut în fiecare an 4-5 jucători titulari. Asta denotă că beneficiez de un lot de jucători foarte bun”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

  • Chindia (locul 9, 36p) înfruntă luni FC Voluntari. Dacă trupa lui Săndoi nu va învinge, atunci FC Botoșani e calificată sigur în play-off cu o rundă înainte de finalul sezonului regulat. Moldovenii înfruntă în ultima etapă chiar formația ilfoveană.

De asemenea, Croitoru l-a ironizat la flash-interviu pe Mircea Rednic, matematic în play-out cu Viitorul, care a declarat în repetate rânduri că rezultatele i-au fost afectate de vânzările din lot. „Toată lumea se plânge că le pleacă jucători. Și mie mi-au plecat, dar tot aici sunt (n.r. - sus în clasament)”, a mai spus tehnicianul lui FC Botoșani.

Cele mai tari imagini din partida FC Botoșani - Viitorul 1-0

+10 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

EXCLUSIV Dinamoviștii sunt avariați înaintea meciului cu CFR Cluj: alți doi fotbaliști ies din schemă!

Suporterii Universității Craiova cer boicotarea echipelor naționale! Ce i-a nemulțumit

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
piet
piet  •  05 Aprilie 2021, 11:26

Viitorul?care-i viitorul?sunt în state să isi vândă și sufletul pentru bani. Nu mai există nimic in spate,nu mai vine nimic din spate. Numai vrajeala.

polistul68
polistul68  •  04 Aprilie 2021, 21:33
Postat de Sorin Dumitrescu pe 04 Aprilie 2021, 21:01

Croitoru, ii da clasa lui Rednic. Sunt Dinamovist, dar am vazut la Rednic , parsivenie, un om mic , care traieste din trecut. Nu a mai facut trwaba pe la nicio echipa, mai rau ii duce la fund. Dsca nu-l da afara Hagi, o sa se lupte la retrogradare, cu marele antrenor de doi lei.

Rednic a fost, este, si va fi antrenor...ca e parsiv, vanzator...nu stiu...dar fotbalul nu-l uiti..uita-te ce jucatori are la dispozitie...uita-te ce jucatori i da hagi...apoi poti sa spui ca rednic nu e antrenor...

1737160896507567
Sorin Dumitrescu  •  04 Aprilie 2021, 21:01

Croitoru, ii da clasa lui Rednic. Sunt Dinamovist, dar am vazut la Rednic , parsivenie, un om mic , care traieste din trecut. Nu a mai facut trwaba pe la nicio echipa, mai rau ii duce la fund. Dsca nu-l da afara Hagi, o sa se lupte la retrogradare, cu marele antrenor de doi lei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează