FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 4-1

FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 4-1 // VIDEO Marius Croitoru vrea victoria și cu FCSB: „În teren va fi război” + Planuri îndrăznețe: „Vreau să joc cu mulți juniori”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2019 20:15

Marius Croitoru (38 de ani) a reușit astăzi prima victorie ca antrenor al celor de la FC Botoșani, 3-1 cu FC Voluntari, și îi declară război lui FCSB, următoarea adversară din campionat.

„Chiar dacă am început puțin mai slab meciul, băieții au dat dovadă de caracter și au întors rezultatul. Nu vorbim de play-off, haideți să fim realiști. Suntem o echipă în formare. Ne mai trebuie 1-2 jucători pe care sperăm să-i aducem.

Mergem la victorie cu FCSB. Le-am transmis băieților că respectăm orice echipă în afara terenului, dar pe teren e război, cine e mai bun să câștige.

Vreau să ajung să joc cu mai mulți juniori pentru că ei sunt viitorul”, a declarat Croitoru la Look Sport.

FCSB și FC Botoșani se întâlnesc luni, 29 iulie, de la ora 20:00. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Citește și:

Bergodi, mesaj în direct către conducere: „Trebuie să o rezolvăm acum!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  21 Iulie 2019, 07:43

Cum sa bati ma echipa mamicuta?

issconcs
issconcs  •  20 Iulie 2019, 22:26

sa anuntat no cambatul ..blatOrdinar ,

zizu
zizu  •  20 Iulie 2019, 22:14

Da da! :)) vă mai ia infractorul vreo doi jucători pe bani mulți și nu mai vreți să o bateți pe nici o fcsb!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close