FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 1-1

FC Botoșani - FC Voluntari 1-1. Ciobotariu e uimit de propriul parcurs: „Sincer vă spun”

FC Botoșani și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, nu se aștepta ca echipa lui să fie pe locul 3 în acest punct al campionatului. +17   FOTO
FC Botoșani și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, nu se aștepta ca echipa lui să fie pe locul 3 în acest punct al campionatului.

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 19:45 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 19:53

FC Botoșani și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 17 din Liga 1. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, nu se aștepta ca echipa lui să fie pe locul 3 în acest moment al campionatului.

„Anticipam că o să avem un meci greu. Botoșani e o echipă solidă, o echipă cu o calitate fantastică de la mijlocul terenului în sus. 

Exceptând primele 10 minute după ce am primit gol, când am fost în degringoladă, am jucat ok. Îmi felicit jucătorii, e un punct important pentru noi. Mă bucur că plecăm de la Botoșani neînvinși”, a declarat Ciobotariu la final.

Botoșani - Voluntari 1-1 » Ilfovenii urcă pe 3 în Liga 1, după un nou meci stricat de arbitraj! Clasamentul ACUM
Botoșani - Voluntari 1-1
Botoșani - Voluntari 1-1 » Ilfovenii urcă pe 3 în Liga 1, după un nou meci stricat de arbitraj! Clasamentul ACUM

Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari: „Nu mă așteptam să fim pe 3”

„Ne bucură că suntem între primele 3 clasate. Toți au merite pentru asta, inclusiv jucătorii care au evoluat mai puțin. Este și meritul conducerii. Sincer, nu am anticipat că în etapa a 17-a ne vom afla pe locul 3”, a mai spus Ciobi.

Speram să câștigăm azi și am făcut ceea ce am putut. E bun și un punct, acum trebuie să rămânem încrezători și puternici și să o batem pe Craiova în etapa viitoare
Malcom Edjouma, mijlocaș FC Botoșani

Cei de la Botoșani au schimbat sistemul în repriza a doua, aveau superioritate la mijloc, unde eram doar eu cu Droppa, și ne-au dominat la început, fiindcă ei aveau mai mulți jucători în zona aceea. Pe urmă am echilibrat jocul și am avut ocazia să marcăm pentru 2-1
Ion Gheorghe, mijlocaș FC Voluntari

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Nicolae Dică, „tăios” ca în Peaky Blinders » Reacție după dezvăluirea lui Mihai Stoica: „Hai să fim serioși”

FOTO Eroare în Botoșani - Voluntari » În loc de penalty, a dat „galben” pentru simulare, apoi l-a eliminat!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează