FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

FC BOTOȘANI - FCSB // Lovitură pentru Bogdan Vintilă: s-a accidentat Aristidis Soiledis!

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 14:34

FC BOTOȘANI - FCSB // Aristidis Soiledis (29 de ani), folosit de roș-albaștri atât fundaș central, cât și fundaș stânga în acest sezon, s-a accidentat la unul dintre antrenamentele vicecampioanei României în exercițiu.

Clasament Liga 1

Soiledis a părăsit ședința de pregătire condusă de tehnicianul Bogdan Vintilă, acuzând dureri la mușchii aductori, iar grecul nu va fi apt fizic pentru prima partidă din play-off cu FC Botoșani, informează Fanatik.

Astfel, Vintilă va fi nevoit să improvizeze împotriva formației moldave, având în vedere că Iulian Cristea și Bogdan Planic sunt suspendați.

Cel mai probabil, cuplul de fundași centrali va fi format din Andrei Miron și Lucian Filip, iar în partea stângă a apărării va începe din primul minut Ionuț Panțîru, cel care abia a revenit după o accidentare.

VIDEO // Match Preview Botoșani - FCSB

VEZI ȘI:

Nicolae Dică, la un pas de Astra Giurgiu: „Am avut o discuție cu Denis Alibec”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
2146208208751563
Costel Plugariu  •  28 Februarie 2020, 12:23

S-a accidentat un mare titular de la *** *** ! Mare scofala... Si bineinteles nu ni se spune cine, decat daca deschidem postarea acestui ziarist, *** *** ! Eiiii..., uite ca n-o deschidem, sa ramaneti cu secretul necitit jdemii de ani ... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  27 Februarie 2020, 18:42
Postat de stelistcivil pe 27 Februarie 2020, 18:14

Stralucitoare postare! Spune totul despre un personaj trist, toxic, militian de colhoz, pus de presdintele CAP-ului sa-i gaseasca pe cei care au sabotat recolta record. Dezgustatoare preocuparea cadristului pentru cine scrie! ce scrie nu conteaza, el oricum nu intelege, nu are replica, nu are argumente. Doar politica de cadre! Deformatie profesionala a atarnatului de sinistra UM Dinamo!

lasa ba prostiile si textele fara esenta ca la asta esti artist vad.vocabular forestier si atat,nimic concret.domnule economist,ca nici nu stiu pe ce nume sa ma mai adresez,ma vad nevoit sa preiau ideea lui catalin,esti in stare sa-mi raspunzi la o intrebare strict la obiect si anume:este fcsb acea steaua adusa de tancurile armatei rosii in 1947,adica acea cazarma stalinista pe care o invoci mereu in comentariile tale?si te rog frumos,asta daca nu-ti cer prea mult,sa-mi raspunzi clar,concis si la obiect cu un raspuns de genul:da fcsb este acea steaua din 1947 sau nu,fcsb nu e acea steaua din 1947.e prea greu?cred ca nu,deci repet fcsb este steaua infiintata in 1947?inca o data te rog sa raspunzi simplu,clar si la obiect fara vorbe goale,daca iar bagi textele tale clasice si consacrate mai bine nu-mi raspunde ca sunt satul de asa ceva si prefer asa ceva ca oricum s-ar subintelege raspunsul dar macar nu mai zgarai retina cu texte fara fond si esenta;cred ca un raspuns simplu de genul da,fcsb este steaua din 1947 sau nu,fcsb nu este steaua din 1947,nu e ceva imposibil .

hn8199
hn8199  •  27 Februarie 2020, 18:20

Ciobanul e mare, Asta clar a masochist, Manea era perfect pentru play off Bezmeticul ala Crete nu mai joaca nimic acum ca Ciobanul a decis sa renunte la Manea E consiliat de MeMe care e mai ceva dus cu pluta de cind a fost la Parnaie,!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close