FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Transfer din Ligue 1 realizat de FC Botoșani: „Ne-am întărit defensiva”

Gabriel Mutombo, noul jucător de la FC Botoșani, în albastru // foto: Imago Images
Gabriel Mutombo, noul jucător de la FC Botoșani, în albastru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 10:27 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 11:07

FC Botoșani l-a transferat pe fundașul central francez Gabriel Mutombo (26 de ani), ultima dată legitimat la Troyes, club de Ligue 1.

FC Botoșani își continuă campania de achiziții din această iarnă. Clubul moldovean l-a prezentat astăzi pe stoperul Gabriel Mutombo, fotbalist care măsoară 1,91 metri și care a fost legitimat ultima oară la Troyes, în prima ligă franceză.

Mutombo vine după o primă parte a sezonului dificilă, în care nu a jucat pentru prima echipă a lui Troyes decât într-un meci amical. Anterior, în prima jumătate din 2022, fusese împrumutat în Portugalia, la Vilafranquense.

Un olandez povestește ce a remarcat după 6 luni în România: „E mai bine decât credeam. În străinătate auzi că e rău”. Cele două lucruri care nu-i plac
LIGA 2
Un olandez povestește ce a remarcat după 6 luni în România: „E mai bine decât credeam. În străinătate auzi că e rău”. Cele două lucruri care nu-i plac

FC Botoșani l-a transferat pe Gabriel Mutombo

Crescut de Academia lui Angers, noul fundaș de la Botoșani are mai multe echipe franceze în CV: Angers, Bastia, US Orleans și Troyes. Cea mai bună perioadă a avut-o la Orleans, pentru care a jucat 77 de meciuri și 3 goluri.

FC Botoșani va începe astăzi seria amicalelor din Antalya. De la ora 16:00, elevii lui Flavius Stoican vor juca un meci-test cu Zaglebie Lubin, locul 15 în campionatul polonez.

FC Botoșani i-a mai transferat în această iarnă pe Eduard Florescu, George Dragomir, Cătălin Golofca, Charles Petro și Kassim M'Dahoma.

Mai multe știri din Liga 1: 

Albu, după ce Rapid a fost chinuită de o echipă din liga a treia turcă: „Intră bine o bere după meciul ăsta”

De ce a ales FCSB să folosească două formule diferite în meciurile amicale din Antalya: „Altceva ne interesează!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Nelu51
Nelu51  •  08 Ianuarie 2023, 13:24

FC Botosani face achizitiile la care ravneste Becali. Peste cat timp (?) vom afla ca Mutombo se transfera la FCSB?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close