FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Reprimit în lot după scandalul legat de pariuri: „Decizia ne aparține tuturor”

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 11:52 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 12:13

Implicat în scandalul legat de pariuri, de la începutul lunii octombrie, extrema stângă Jean-Armel Drole (26 de ani) a fost reprimit în lotul celor de la FC Botoșani.

  • FC Botoșani l-a suspectat și acuzat pe Pinson că a luat în mod premeditat un cartonaș galben, în meciul Sepsi - FC Botoșani,  5-2, din 23 octombrie
  • În club s-a primit informația că la o casă de pariuri din Botoșani, la ora 17:45, cu 15 minute înainte de startul meciului, o persoană de sex feminin s-a prezentat și a dorit să parieze 10.000 de ron, miza fiind: Pinson încasează un cartonaș galben. Casa ar fi refuzat suma și a acceptat doar un pariu cu o sumă de 1.000 de lei.
  • După golul egalizator al Botoșaniului, rezerva Drole a fugit spre teren, direct la Pinson, spunându-i acestuia ceva la ureche. Alexa a observat momentul, ba chiar ar fi auzit că Drole îl avertiza pe colegul său: „vezi că te schimbă la pauză, vezi că te schimbă la pauză!”.
  • Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben. Când a fost pus să argumenteze de ce, a susținut că el calculase că urma să stea în meciul de Cupă, după care a spus că, de fapt, nu mai știa exact evidența avertismentelor.

Pe 27 octombrie, antrenorul de atunci al celor de la FC Botoșani, Dan Alexa, anunțat că Pinson și Drole au fost suspendați și excluși din lot, până la finalizarea investigațiilor.

Detaliu șocant înainte de Craiova - Dinamo
CSU Craiova - Dinamo
Detaliu șocant înainte de Craiova - Dinamo

Drole, reprimit în lotul lui FC Botoșani

Azi, antrenorul interimar Andrei Patache a anunțat că Drole, care are 6 meciuri în acest sezon, a fost reprimit în lot, după ce a ratat duelurile cu U Cluj și Farul. Astfel, el ar putea juca în meciul cu FC Voluntari, programat duminică de la 13:30.

În ceea ce-l privește pe Pinson, Patache a anunțat că decizia în cazul lui Pinson va fi luată după meciurile naționalelor.

„Drole se antrenează cu noi de trei zile. Decizia ca el să revină ne aparține tuturor, patronului, antrenorilor și jucătorilor. Toți am hotărât.

În legătură cu Pinson, vom vedea în această pauză ce se întâmplă și ce decizie se va lua. Domnul Iftime este în măsură să ia o decizie. El e patronul. Dar vom discuta cu jucătorii și cu staff-ul, iar împreună vom propune o decizie. Dar cea finală o va lua domnul Iftime”, a spus Patache, potrivit topbt.ro.

Pinson s-a încurcat în explicații, în fața conducerii

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, dar și suspiciunile lui Alexa, șefii clubului i-au chemat pe cei doi jucători pentru a le cere explicații. Surprinzător, Pinson a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben. 

Când a fost pus să argumenteze de ce, a susținut că el calculase că urma să stea în meciul de Cupă, după care a spus că, de fapt, nu mai știa exact evidența avertismentelor. „Galbenul” a fost al 4-lea în acest campionat și a fost suspendat pentru meciul de campionat din runda următoare, FC Botoșani - U Cluj 0-3.

VIDEO Ionuț Chirilă, despre scandalul pariurilor: „Este un flagel!”

Citește și: 

Mihai Stoica e de părere că înlocuitorul ideal al lui Andrea Compagno e deja în lotul lui FCSB: „Văd un jucător cu certe perspective”

Dan Șucu și Laszlo Dioszegi, întâlnire după Sepsi - Rapid: „Aveți marfă de vânzare?”. Comparație ciudată: „Când te duci la un târg și vrei să vinzi un porc...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  11 Noiembrie 2023, 12:57

Ca să aibă o șansă reală, Iftime trebuie să schimbe tot lotul la iarnă. Doar 3-4 merita păstrați.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează