FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

A părăsit total clubul din Superligă! Vrea să stea un an pe tușă

Marius Croitoru // foto: Raed Krishan, GSP
Marius Croitoru // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 16 august 2023 14:44 / Actualizat miercuri, 16 august 2023 20:53

Valeriu Iftime intenționa să-l păstreze pe Marius Croitoru (42 de ani) la FC Botoșani cât timp acesta urmează cursurile pentru licența Pro, dar antrenorul a preferat să plece de tot de la club. 

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a anunțat marți că va numi un alt antrenor principal. În primele etape ale sezonului, echipa a fost condusă de Marius Croitoru, angajat ca „secund” din moment ce nu deține licența Pro, necesară pentru a profesa în prima ligă.

Iftime susținea marți că Marius Croitoru va rămâne angajat la club: „Să văd în ce poziție, consilier al meu sau un om care face ceva pentru fotbalul din Botoșani”.

Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu
FCSB
Gigi Becali a dezvăluit strategia din mercato și a făcut anunțul momentului despre Marius Ștefănescu

Marius Croitoru a plecat de tot de la FC Botoșani

Până la urmă, acest lucru nu se va întâmpla. Croitoru a plecat de tot, nu va ocupa altă funcție la Botoșani în timp ce urmează cursurile pentru licența Pro. Vestea a fost oferită inițial de publicația TopBT și confirmată de GSP.ro. 

Marius Croitoru și-a obținut carnetul de antrenor în Moldova. Tot acolo i-a fost eliberată licența A, în baza căreia poate activa ca antrenor secund la nivelul primei ligi.

Iftime a transmis că i-a sugerat lui Croitoru, în discuțiile private pe care le-a avut cu acesta, „să stea un an de zile și să-și facă școala. Are multe lucruri de spus, dar trebuie să-și facă școala”.

Cu Marius Croitoru plecat, echipa va fi condusă în perioada următoare de Mihai Ciobanu, „principalul” din acte, și „secunzii” Andrei Patache și Daniel Șchiopu.

Rezultatele lui FC Botoșani în acest sezon: 

  • 1-2 cu FC Voluntari 
  • 1-1 cu Petrolul 
  • 2-2 cu Rapid 
  • 0-1 cu FCU Craiova 
  • 0-1 cu Dinamo

Mai multe știri din SuperLigă: 

A opinat în direct despre Dinamo: „Se creează impresia că rămâne echipa Ministerului de Interne”

Ce a declarat Malcom Edjouma pe aeroport, la plecarea din România: „E un pas mare pentru mine!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Moshu
Moshu  •  17 August 2023, 10:04
Postat de vichart pe 16 August 2023, 22:37

pai tinand cont ca lua 89 mii de euro pe luna,da bah pro99stule. deci cum naiba este slab antrenor daca face mai multi bani decat toata familia ta in ultimele 10 generatii? pro9st esti bah.

O data,esti prost informat,vorbim de botsheni nu de mancity si a doua oara,te contrazici singur pt ca mai inainte spuneai 250 mii in 5 ani,adica 250/60=cca5000/luna ! si daca 250/5ani atunci 1 milion/20 de ani si multimilionar inseamna min.2 milioane adica inca 20 de ani,adica in total peste 35 de ani va fi asa milionar cum zici tu,daca mai traieste....deci...am dreptate cind spun ca esti prost facut gramada si te bagi in seama degeaba,pt ca eu nu te-am intrebat nimic ! Vezi-ti de prostiile tale si lasa-ma-n pace *** periculos !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vichart
vichart  •  16 August 2023, 22:37
Postat de Moshu pe 16 August 2023, 21:19

Mnda...la mintea ta...daca in 5 ani a facut 250 cum dreac va iesi multimilionar n-am inteles...cred ca nici tu....dupa cum n-ai inteles nici ce am zis eu....dar esti combativ rau frate...anfunctional !

pai tinand cont ca lua 89 mii de euro pe luna,da bah pro99stule. deci cum naiba este slab antrenor daca face mai multi bani decat toata familia ta in ultimele 10 generatii? pro9st esti bah.

Moshu
Moshu  •  16 August 2023, 21:23
Postat de valentindragobete pe 16 August 2023, 20:37

Dar tu ce "serviciu serios" ți-ai găsit sau ai avut pentru că oricum nu ești bun de nimic !

Bai prostule iar ai aparut ? Tu numai prostii scrii pe toate site-urile,te crezi destept ? Tu ce meserie ai bah ? Bagator de seama la rebu? Ca n-am vazut o ideie de la tine nicaieri si despre nimic !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează