FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA

FC Botoșani - Craiova, în pericol: „Avem jucători de-o miuță. Suntem mai mulți în staff”

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 19:51 / Actualizat luni, 16 noiembrie 2020 20:16

FC Botoșani, clubul care a încheiat pe locul 4 precedenta ediție a Ligii 1, se confruntă cu probleme grave din cauza virusului SARS-CoV-2.

Antrenorul Marius Croitoru a dezvăluit că numărul de jucători care au contractat virusul este atât de mare încât are doar șapte fotbaliști de la prima echipă la antrenamente. Alături de aceștia se pregătesc și câțiva juniori.

Marius Croitoru: „Suntem mai mulți în staff decât jucătorii pe care-i antrenăm”

„Am 11 jucători, dintre care patru sunt juniori. Am de-o miuţă cum se spune: cinci la cinci. Asta e realitatea! Veniţi la un antrenament de-al meu să vedeţi că suntem mai mulţi noi în staff decât jucătorii pe care să-i antrenăm. Şi jucătorii care sunt negativi sunt afectaţi pentru că trăiesc şi ei cu teama că se pot îmbolnăvi, se gândesc că pot duce boala acasă la familiile lor. 

Cu toate acestea, suntem obligaţi să mergem mai departe. Eu unul am obligaţia asta!”, a declarat Croitoru, într-un interviu acordat pentru Monitorul de Botoșani.

FC Botoșani ar trebui să joace sâmbătă, 21 noiembrie, cu CS U Craiova. Rămâne de văzut dacă partida va putea avea loc la data stabilită. Pentru ca acest lucru să se întâmple, Botoșani trebuie să aibă la dispoziție minimum 13 jucători, printre care un portar, și să primească avizul Direcției de Sănătate Publică din județ. 

După 10 etape, echipa lui Marius Croitoru ocupă locul 11 în Liga 1, cu 11 puncte obținute. Botoșani a suferit o înfrângere drastică în ultima partidă jucată, 1-4 cu FCSB, meci în care Marius Croitoru nu s-a putut baza pe cea mai bună formație din cauza cazurilor de COVID-19 din lot.

VIDEO. Valeriu Iftime despre probleme financiare cauzate de pandemie: „Viitorul meu la Botoșani este incert”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Toma Săpașu, omul din umbră de la Dinamo: „Eu l-am pus pe Șerdean președinte!” + Avertisment pentru Cortacero: „N-are bani de semințe, să lase echipa”

Emoții la Astra: Ioan Niculae și soția lui au coronavirus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ciprian_451fh
ciprian_451fh  •  17 Noiembrie 2020, 12:14
Postat de dora pe 16 Noiembrie 2020, 21:51

Acum 2 saptamani ati avut jucatori confirmati pozitiv care, in mod normal, ar fi trebuit recuperati, pana la aceasta ora. Mai aveti cativa jucatori convocati la loturile nationale. Si cu cei de la echipa a doua veti gasi cel putin 13 jucatori pentru meciul de sambata, dintre care cel putin un portar.

Nu înțeleg de ce trebuie neapărat un portar. Jucătorii nu sunt înregistrați la LPF pe un anumit post. Orice jucător poate fi portar.

cornelcc
cornelcc  •  17 Noiembrie 2020, 00:17

Daca e chindris indisponibil, atunci sa piarda la masa verde cu 3-0! Daca poate juca chindris, nici o problema, se termina cu acelasi scor, are el grija sa-si ascuta toporul, pentru 3 penalty-uri de data asta, nu doar doua, ca data trecuta!

110146613198286
Gabi Simon  •  16 Noiembrie 2020, 23:40

Botosanii trebuiesc obligati dupa cum e protocolul sa se prezinte cu echipa a doua de juniori ,ny sa se lamnenteze ca nu au decit 11 jucatori,e treaba lor. Cum stiu sa piarda mereu cu echipa de la Stina asa sa se prezinte Simbata la meci.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează