FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - RAPID 0-2

Radu Naum s-a enervat în direct: „E penibil! Televiziunile sunt penalizate”

FC Botoșani - Rapid 0-2 | Jurnalistul Radu Naum a criticat la finalul meciului situația antrenorilor fără licență Pro. +39   FOTO
FC Botoșani - Rapid 0-2 | Jurnalistul Radu Naum a criticat la finalul meciului situația antrenorilor fără licență Pro.

Articol de GSP - Publicat luni, 23 august 2021 00:13 / Actualizat luni, 23 august 2021 00:13

FC Botoșani - Rapid 0-2 | Jurnalistul Radu Naum a criticat la finalul meciului situația antrenorilor fără licență Pro.

Toate detaliile despre Botoșani - Rapid, AICI!

După jocul din Moldova, nici Marius Croitoru, nici Mihai Iosif, antrenorii de facto de la cele două echipe, nu au venit la flash-interviuri. În locul acestora au apărut „secunzii”. Motivul? Croitoru și Iosif nu dețin licența Pro. Totuși, cei doi au oferit indicații jucătorilor în timpul partidei.

„Nu puteți să aflați ce spun antrenorii, pentru că tehnicienii fără licență Pro au fost chemați la FRF și li s-a spus că n-au voie să se ridice de pe bancă sau să reprezinte clubul în vreo poziție publică. 

Până acum nu aveau voie să vină la conferință, dar se pare că interdicția s-a extins și pentru flash-interviuri. Televiziunile, care plătesc pentru acest produs, sunt penalizate! Înțeleg că acest demers pleacă de la Școala de Antrenori. 

Telespectatorii nu primesc explicații de la antrenorii principali, asta-i situația. Mi se pare stupid ca oamenii care stabilesc în realitate tactica să nu poată vorbi!”, a afirmat Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, la Digi Sport 1.

„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate
FC Botoșani - Rapid 0-2
„Hoții, hoții!” » 3 faze controversate în Botoșani - Rapid: două „roșii” neacordate

Șeful Școlii de Antrenori a deschis procese împotriva antrenorilor fără licență Pro

Șeful Școlii de Antrenori a deschis 4 procese la Comisia de Disciplină, împotriva lui Croitoru, Poenaru, Iosif și Prepeliță, acuzând că oferă indicații deși n-au calitate de antrenori principali.

„Vă solicităm să dispuneți deschiderea procedurii disciplinare pentru eventuala încălcare a prevederilor regulamentare privind nerespectarea funcțiilor din cadrul staff-ului tehnic sau exercitarea atribuțiilor de antrenor principal de către persoane care nu dețin calificările necesare”.

Pasajul face parte din sesizarea pe care Școala de Antrenori a FRF a făcut-o către Comisia de Disciplină și Etică. Documentul cuprinde 4 nume de tehnicieni care în momentul de față conduc formații din Liga 1 deși nu dețin licența Pro: Mihai Iosif (Rapid), Marius Croitoru (FC Botoșani), Ilie Poenaru (Clinceni) și Andrei Prepeliță (FC Argeș) - detalii, pe larg, AICI.

Rapid a intrat în istoria Ligii 1!

Rapid a ajuns la 6 meciuri fără gol primit în Liga 1. Record pentru campionatul românesc.

Sezonul trecut, Rapid a prins in-extremis play-off-ul de Liga 2, a reușit apoi să promoveze, iar acum face un sezon nesperat de bun!

Cu o susținere masivă din partea fanilor, elevii lui Mihai Iosif au păstrat poarta intactă în primele 6 runde ale stagiunii. 

Record absolut! Niciodată în istoria Ligii 1 nu a existat o echipă cu un astfel de bilanț în startul campionatului.

Rapid în Liga 1, stagiunea 2021/22:

  • 1-0 vs. Chindia
  • 2-0 vs. CS Mioveni
  • 0-0 vs. Farul
  • 1-0 vs. Argeș
  • 1-0 vs. FCSB
  • 2-0 vs. Botoșani

Reacții după FC Botoșani - Rapid 0-2:

Cred că linia noastră de fundași și portarul ar trebui să fie tratați altfel de cei de la naționala României. N-am primit gol de șase etape
Adrian Matei, antrenor secund Rapid 

Nu sunt eu omul meciului, e meritul echipei. Botoșani ne-a pus cele mai multe probleme. Am rezistat încă o etapă fără gol primit. Mingea scoasă de pe linia porții a fost cea mai mare ocazie a Botoșaniului
Claudiu Belu, fundaș Rapid 

Am avut situații bune de a marca, dar n-am reușit, iar ei au deschis scorul în minutul 85. Trebuie să continuăm jocul bun și să fructificăm ocaziile. Să nu pierdem!
Andrei Chindriș, fundaș FC Botoșani 

Mă bucur că fac parte din acest grup minunat și n-am primit gol șase etape. E o onoare să joc alături de Săpunaru, Grigore, Morais, Belu. Cu Botoșani a fost mai greu decât cu FCSB
Horațiu Moldovan, portar Rapid 

Am avut două ocazii foarte bune, dar portarul lor a fost în zi mare. Dacă am fi marcat, câștigam. Jocul era în favoarea noastră până în minutul 85, când a fost o lipsă de marcaj. Am cerut penalty la Belu, dar nu a fost
Mihai Roman, mijlocaș FC Botoșani

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Rapid:

FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
FC Botoșani - Rapid / Sursă foto: Ionuț Tabultoc (Gazeta Sporturilor)
+35 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Deian Sorescu, propus de agenți unei forțe a Turciei » Galeria e recunoscută peste tot în lume

FCSB a pierdut un jucător de top! Iordănescu: „Nu intră în calcule pentru meciul cu Sepsi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (43)
elgabri
elgabri  •  24 August 2021, 10:24

Si eu zic ca ''e penibil''

makepersa
makepersa  •  23 August 2021, 21:58

Naum, tata, ti se pare stupid? Cam greu sa intelegi aia cu "ai carte, ai parte". Pana acum erati deranjati de acesti antrenori fara licente....cum de-ati schimbat foaia? Aia este interesant. Nu *** pe care le debitezi tu la tv in functie de alte interese. Sa mearga la scoala nu sa planga la tv . Competente, tata, competente...tie nu-ti pot cere asa ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  23 August 2021, 19:48
Postat de tororosso pe 23 August 2021, 15:32

Ioșca rapidistul nu are nici măcar liceul făcut iar pentru înscrierea la școala de antrenorat sunt cerute studii minime adică liceul . Nu ai,ești necalificat în a antrena vreo echipă nici măcar liga satelor .

Ioșca are Bac-ul luat. Dar e greu să intri la școala de antrenori din România când nu ai fost fotbalist și ți se cere să bați lovituri libere.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează