FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - SEPSI

FC Botoșani - Sepsi 2-1 » Trupa lui Marius Croitoru obține a doua victorie din play-off! Clasamentul actualizat

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2021 08:49 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 19:25

FC Botoșani a învins Sepsi, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Scorul în Moldova a fost deschis de fostul jucător al lui PSG, Hervin Ongenda, cu un șut la colțul scurt. Atacantul francez a înscris din pasa lui Andrei Patache în minutul 15.

Realdo Fili, un nou gol pentru Botoșani! 

Avantajul moldovenilor a fost majorat la 3 minute după ce jucătorii au revenit de la cabine. Albanezul Realdo Fili, care a marcat o dublă și la ultimul meci disputat pe teren propriu, cu Clinceni, l-a driblat pe Florin Ștefan și a înscris pentru 2-0.

Andrei Patache, înger și demon pentru moldoveni

Patache a fost înger și demon pentru trupa lui Marius Croitoru. Fundașul de 33 de ani i-a pasat mingea lui atacantul lui Sepsi, Safranko, iar apoi și-a introdus mingea în propria poartă.

FC Botoșani se aproprie la 2 puncte de Sepsi Sf. Gheorghe, care ocupă poziția a 4-a. Locul ar putea conta la finalul sezonului dacă CS Universitatea Craiova câștigă Cupa României. Astfel, locul 4 va asigura calificarea în noua competiție. UEFA European Conference League.

FC Botoșani – Sepsi 2-1

Marcatori: Hervin Ongenda 15, Realdo Fili 48 / Andrei Patache 54 (autogol)

FC Botoșani – Sespi, echipele de start:

 

FC BOTOȘANI: Pap - Braun, Chindriș, Meleke, Țigănașu - Papa, Rodriguez, Florescu - Patache, Caia, Ongenda
Rezerve: Hankic - Askovski, Camara, Fili, Keyta, Racovițan, Roman, Șeroni, Tîrcoveanu
Antrenor: Marius Croitoru

SEPSI: Niczuly - Csiszer, Bouhenna, Mitrea, Păun - Kovacs, Vașvari, Ștefan - Golofca, Safranko, Nouvier
Rezerve: Fernandez - Achahbar, Aganovic, Dumiter, Fofana, Ninaj, Petrila, Purece, Ștefănescu
Antrenor: Leo Grozavu

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: George Găman / Asistenți: Alexandru Cercei, George Neacșu

După 4 etape din play-off, Sepsi este pe locul 4, cu 30 de puncte, iar FC Botoșani este pe locul 5, cu 25 de puncte. Astfel, cele două echipe nu-și pot pierde pozițiie după această etapă, însă moldovenii pot fi egalați la puncte de Cliceni, dacă Academica trece de CSU Craiova.

VIDEO Irina Giurgiu, prima femeie din România cu licență UEFA Pro: „Îmi place foarte mult de Mircea Lucescu”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

„Chiar nu-l mai vrem pe Hațegan!” » CFR protestează oficial împotriva celui mai bun arbitru român UPDATE Comunicatul oficial al ardelenilor: „Malpraxis în formă continuă”

Noi contre în războiul CSA Steaua - FCSB » Gigi Becali: „Prejudiciul de 36 de milioane de euro, cerut de CSA, nu poate fi recuperat niciodată!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
caoradea
caoradea  •  02 Mai 2021, 08:37
Postat de boerbist pe 01 Mai 2021, 20:14

Pentru Sepsi conteaza doar 4 meciuri in acest play off. Restul nu au nici o importanta. Pentru ce sa isi consume energia cu Boston sau cu Clinceni? Misiunea lor e clara. Daca reusesc sa incurce contracandidatele celor de la CFR, bine. Daca nu, macar accidenteaza unul sau doi jucatori si tot e bine. La ritmul in care se joaca, orice mic detaliu poate face diferenta.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boerbist
boerbist  •  01 Mai 2021, 20:14

Pentru Sepsi conteaza doar 4 meciuri in acest play off. Restul nu au nici o importanta. Pentru ce sa isi consume energia cu Boston sau cu Clinceni? Misiunea lor e clara. Daca reusesc sa incurce contracandidatele celor de la CFR, bine. Daca nu, macar accidenteaza unul sau doi jucatori si tot e bine. La ritmul in care se joaca, orice mic detaliu poate face diferenta.

d.a.l
d.a.l  •  01 Mai 2021, 20:04
Postat de Viorel Predosanu pe 01 Mai 2021, 19:58

Sepși a rămas fără baterii! A trebuit sa le returneze șefilor de la Kolosvar! Au fugit de au rupt pământul cu Steaua, au călcat pe glezne și după s-au moleșit brusc! Nu au jucat nimic cu Clinceniul (au câștigat din offside mare) și s-au făcut da ras cu Botoșaniul! Dar ei sunt multumiți, și-au îndeplinit misiunea: au încurcat Steaua pentru binele Kolosvarului imperial de la 1907!

Se menajează pentru cupele europene, Predoșene. :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează