FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

VIDEO Iftime, show în conferință » A început să țipe: „Gheorghiță, te-am găsit!” » Spune că „2-3 jucători erau împotriva lui Teja”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a facut mai multe declarații interesante într-o conferință de presă susținută azi.
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a facut mai multe declarații interesante într-o conferință de presă susținută azi.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 17:59 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 19:03

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a făcut mai multe declarații interesante într-o conferință de presă susținută azi. 

Mai întâi, Iftime a dezvăluit că „2-3 jucători” erau împotriva lui Mihai Teja, antrenorul care s-a despărțit recent de Botoșani.

Gata, se retrage Mircea Lucescu? Apropiatul lui „Il Luce” anunță: „Poate fi ultimul lui an. Mie asta mi-a spus”
DINAMO KIEV
Gata, se retrage Mircea Lucescu? Apropiatul lui „Il Luce” anunță: „Poate fi ultimul lui an. Mie asta mi-a spus”

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Despărțirea de Mihai Teja e atipică”

„Vreau să-i încurajez pe jucători, avem nevoie de mai mult curaj, avem nevoie de efort, curaj, încredere. Nu excelăm prin jucători care fac diferența, nu suntem nici cea mai pragmatică echipă, trebuie să muncim. Dumnezeu răsplătește efortul. 

E o despărțire atipică, Mihai nu avea în vestiar decât vreo 2-3 care erau împotriva lui. În general, când ai un antrenor cu care nu ai rezultate, sunt niște conflicte în vestiar care se văd. Până la urmă, când te freacă cineva, tinzi să-l disprețuiești. Mihai însă e un tip cu o inimă imensă”, a precizat Iftime. 

Valeriu Iftime: „Eu sunt Calistrat Bogza să-ți spun cine va fi următorul antrenor?” 😂

De asemenea, Iftime confirmă informația prezentată în exclusivitate de GSP, anume că Alin Bejan va fi interimarul echipei după plecarea lui Teja, și subliniază cât de importantă este pentru el părerea fanilor: „Vocea mea e vocea mulțimii. Fotbalul nu e al meu. Dacă era al meu, jucam la mine în baie. Oamenii își spun părerea. Mi-au spus că nu jucăm fotbal. Spun și eu așa cum spune și lumea, noi nu jucam fotbal. Antrenor în acest moment e Alin Bejan! Nu am găsit pe nimeni până acum”.

Încercând să dejoace metodele jurnaliștilor de a afla cumva numele următorului antrenor, Iftime a apelat la referiri din romanul „Baltagul”. „Mergi așa, pe firul logic, parcă ești Vitoria Lipan: «Hop, Gheorghiță, l-am găsit!». Ce, eu sunt Calistrat Bogza?! Nu-ți spun!”, a mai spus Iftime, izbucnind în râs.

Mai multe știri de actualitate din Liga 1:

Noul stadion de 15 milioane de euro din Superligă prinde contur: „Batem Farul și jucăm aici în decembrie”

Azerii anunță: „Reghecampf vrea să revină la Steaua, i-a dat mesaj lui Becali”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Noiembrie 2022, 12:15

O sa pun un articol cu " Mult iubita și măreață fcsb condusa de iubitul conducător g. Becali " sa vedem mai cenzurați sau îl publicați!? Voi pe ce pariați!? Lăsați dmn - le presa libera ! Am trăit prea mult sub comuniști și în bezna măcar atâta sa avem și noi dreptul sa ne spunem oful !?

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  12 Noiembrie 2022, 11:13

Iftimie vrea sa para și el smecher dar nu vede cât de ridicol este ,nu ma mira ca este *** !? Se găsesc ăștia, au 2 lei peste media și deja sant buricul pământului, caractere a la RO!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miciBIO
miciBIO  •  12 Noiembrie 2022, 01:00

Una așa caracter îndoielnic și un pervers mai mare ca Iftime nu există. Apropo, merg bine contractele firmelor lui cu statul?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează