FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI

FOTO Covor alb la Botoșani, cu 10 zile înainte de vizita FCSB-ului pentru meciul de campionat

Stadionul din Botoșani este acoperit de zăpadă // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani +9   FOTO
Stadionul din Botoșani este acoperit de zăpadă // sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2022 14:30 / Actualizat luni, 21 noiembrie 2022 14:36

La Botoșani ninge necontenit, cu doar 10 zile înainte de meciul restant de campionat cu FCSB, care va fi găzduit de stadionul Municipal.

Pe 1 decembrie, de la ora 19:00, FC Botoșani va primi vizita celor de la FCSB pentru o partidă restantă din etapa 6 a Ligii 1.

Cel mai probabil, gazonul de pe stadionul din Botoșani nu va fi la cel mai înalt standard, întrucât are de suferit în aceste zile din cauza vremii.

Cea mai nebunească poveste din Qatar de până acum: au plecat la „vânătoare” de bere și s-au trezit în palatul șeicului, lângă lei și păsări exotice!
QATAR
Cea mai nebunească poveste din Qatar de până acum: au plecat la „vânătoare” de bere și s-au trezit în palatul șeicului, lângă lei și păsări exotice!

Covor alb la Botoșani, cu 10 zile înainte de meciul cu FCSB

Clubul din Botoșani a publicat astăzi câteva poze din stadion, cu gazonul acoperit de un covor alb, de zăpadă. „Municipalul si terenurile de antrenamente sunt impracticabile din cauza ninsorii!”, au scris moldovenii, care s-au văzut nevoiți să practice antrenamentul de astăzi în interior.

sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
sursă foto: Facebook @ Fotbal Club Botoșani
+5 FOTO

Zilele viitoare, la Botoșani sunt prognozate în continuare temperaturi mici, maxime până la 5 grade Celsius, dar probabilitatea să mai ningă este mică. În schimb, va ploua abundent, fiind șanse ca acest fenomen să aibă loc inclusiv în ziua meciului.

FC Botoșani ocupă locul 12 în Liga 1, cu 20 de puncte acumulate în 17 etape. Rivala din următorul meci oficial, FCSB, este pe 6, cu 6 puncte în plus.

Mai multe știri din Liga 1: 

Turneu tare în decembrie pe Arena Națională » Rapid le va înfrunta pe Dortmund și Fiorentina

Fotbalistul cu peste 140 de meciuri în Serie A regretă transferul la CFR Cluj: „Am crezut că e alegerea bună...”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
81mada
81mada  •  21 Noiembrie 2022, 17:29

Sa joace cu un puc, ca oricum se stie cine castiga

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  21 Noiembrie 2022, 16:23

Dau și ei la încălzirea din gazon... ca doar au primit Licențierea de Liga 1. .... dacă nu sa vina Iorgulescu și Burleanu sa împingă zăpadă....

Sharapov
Sharapov  •  21 Noiembrie 2022, 15:28

De parca asta ar conta ! RUSINEA Romaniei, care a incasat 10 goluri de la SILKEBORG si 3 acasa de la copiii lui WEST HAM, va primi cele 3 puncte ORICUM, IN ORICE CONDITII !!! BL.AT-ul este STABILIT DEMULT !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close