FOTBAL  »  Superliga  »  FC U CRAIOVA 1948

Mutu face curățenie în Bănie! Încă un jucător a plecat de la FC U Craiova

Marian Stoenac a plecat de la FC U Craiova. Sursă foto: Facebook
Marian Stoenac a plecat de la FC U Craiova. Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 03 iunie 2021 15:43 / Actualizat joi, 03 iunie 2021 22:03

FC U Craiova 1948, clubul preluat de antrenorul Adrian Mutu, s-a despărțit de un nou jucător care a dus greul în ligile inferioare. Este vorba despre atacantul Marian Stoenac (27 de ani).

Stoenac era unul dintre cei mai vechi jucători din lotul alb-albaștrilor. Semnase cu FC U Craiova în iulie 2019, pe vremea când echipa încerca să promoveze în liga secundă. În Liga 2, Stoenac și-a pierdut locul în echipă și a evoluat puțin în sezonul care a consemnat promovarea pe prima scenă.

FC U Craiova a renunțat la Marian Stoenac

„Marian Stoenac și Fotbal Club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului”, se arată în comunictul emis în urmăcu scurt timp de alb-albaștri.

Așadar, Stoenac devine al 11-lea jucător de care s-a despărțit FC U Craiova în această vară. Pe lista de achiziții, până acum se află un singur jucător: atacantul Juan-Francisco Bauza (25 de ani).

Jucătorii care au plecat până acum de la FC U Craiova: Marian Anghelina, Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu, Federico Taborda și Costinel Gugu (ajuns între timp la U Cluj).

Adrian Mutu, prezentat la FC U Craiova: „Nu putem lua titlul din primul an”

  • „Este o perioadă de discuții, negociem cu jucători. Nu avem un obiectiv clar. Vom vorbi mai puțin și vom face foarte multe. Mulțumesc familiei Mititelu, sper să le răsplătesc încrederea cu rezultate”
  • Obiectivele sunt pe foaie. Eu sunt un antrenor ambițios, am obiective oricum. Nu am venit să fac act de prezență”
  • „M-a convins setea de performanță a echipei. Nu situația materială, nu asta contează. E o echipă nou-promovată, sunt și eu tânăr. Împreună vrem să creștem, să avem performanță”
  • Să nu vă gândiți că într-un an vom lua campionatul. Pentru a face un lucru sustenabil, trebuie să construim în timp, cu calm, cu pași inteligenți”
  • „Le mulțumesc suporterilor pentru primire, dar trebuie să fim conștienți că vom juca într-o ligă mult mai bună. Doar prin muncă, disciplină, seriozitate și răbdare ne vom putea realiza obiectivele”
  • „Nu mă ascund că îmi place să studiez în fiecare zi. Sunt multe lucruri pe care vreau să le îmbunătățesc. Probabil vor fi situații de care mă voi lovi pe parcursul acestui sezon”
  • „N-am avut nicio ofertă de la CFR Cluj. Am avut, în schimb, de la U Cluj”
  • „Nu uitați că nu sunt singur. Am staff-ul de la U21, băieții pe care i-am găsit aici”
  • „Crezi că nu știu ce înseamnă România? Am venit de afară? Am avut mereu parte de presiune. Și la România U21 am avut. Eu cred că nu o să vedeți niciodată critici publice din partea familiei Mititelu. Normal că vor fi discuții. Dar atât timp cât sunt constructive, n-am niciun fel de problemă”
  • „O să mă vedeți foarte rar vorbind. O să mă vedeți pe teren, muncind. E inutil să dau din gură, prefer să demonstrez. Nu prea se practică asta la noi în țară, deși funcționează”
  • „Trebuie să ne prezentăm așa cum trebuie la meciul cu CS U, va fi un derby. Sper să fie o atmosferă fair-play în oraș și să nu se întâmple incidente care nu au ce căuta în fotbal. Dacă sunt aici, înseamnă că această echipă e Universitatea Craiova pentru mine
  • „Am vizitat locul unde ne antrenăm și baza pe care o vom folosi în câteva luni. O bază așa cum o să aibă FC U Craiova nu există în Europa! E un loc prielnic să faci performanță. Familia Mititelu merită felicitată. Condițiile sunt foarte bune. Totul e ok, acum trebuie să muncim”

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește și alte știri de actulitate:

VIDEO Mutu, prezentat la FC U Craiova: „Crezi că nu știu unde am venit?” » Mesaj pentru fani: „Nu luăm titlul în acest an” + ce ofertă din România a refuzat înainte

EXCLUSIV Pe punctul de a fi eliberat din închisoare, Ioan Niculae plănuiește investiții la o altă echipă! Dinamo, printre cluburile vizate

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  03 Iunie 2021, 21:53

"atacantul ofensiv Marian Stoenac" ... mor jurrrr ;=)))))) inseamna ca exista si atacant defensiv? :)))

dexter
dexter  •  03 Iunie 2021, 21:35

"...atacantul ofensiv Marian Stoenac." Numai in gsp puteam citi asa ceva :)))

george.br
george.br  •  03 Iunie 2021, 18:20
Postat de univ_craiova1 pe 03 Iunie 2021, 17:39

Da l afara pe junior dacă vrei sa faci treaba ca altfel după 4 5 etape ajungi sa te judeci cu ei ca Trica:)))

Pleaca ba,"Are Decat", de-aici! Sa te intorci cu rezultatele Stiintei Maxima din finalele Cupei!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează