FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

FC Vaslui putea avea pe bancă un jucător legendar » Moldovenii l-au ofertat pe Filippo Inzaghi!

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 10:57

FC Vaslui a fost aproape de o lovitură de imagine puternică în vara lui 2013.

Moldovenii au luat legătură cu Giulio Biasin, un impresar italian, şi i-au propus un contract fostului mare atacant Filippo Inzaghi! Informaţia a fost dezvăluită ieri de agent, după ce Pippo, 40 de ani, a fost luat în calcul de AC Milan pentru postul de tehnician rămas liber după demiterea lui Massimiliano Allegri. În cele din urmă însă, echipa a fost preluată de Clarence Seedorf.

"E un antrenor la început de drum, dar deja se simte apreciat. În vară a avut o ofertă să antreneze la FC Vaslui, în prima ligă din România. A insistat să rămînă la Primavera, a vrut să fie în continuare parte din lumea Milanului", a spus Giulio Biasin la ilsussidiario.net.

Din 2012, Inzaghi e antrenor la echipele de copii şi juniori ale celor de la AC Milan. În vară, atunci cînd a refuzat-o pe FC Vaslui, el a fost promovat ca antrenor la Primavera, echipa a doua a "diavolilor roşii".

Filippo Inzaghi a evoluat numai în Serie A în întreaga carieră, la Piacenza, Leffe, Verona, AC Parma, Atalanta, Juventus şi AC Milan. A marcat peste 300 de goluri în toată cariera lui, 70 numai în cupele europene!

Filippo Inzaghi
- născut pe 9 august 1973 la Piacenza, Italia
- 25 de goluri şi 57 de selecţii în tricoul naţionalei
- cel mai bun marcator italian în cupele europene
- golgeterul Serie A în 1997
Palmares:
- Serie A (1998, 2004, 2011)
- Cupa Italiei (2003)
- Supercupa Italiei (2004, 2011)
- Liga Campionilor (2003, 2007)
- Supercupa Europei (2003, 2007)
- Campionatul Mondial al Cluburilor (2007)
- Campion Mondial (2006)
- Vicecampion European (2000)

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (10)
vall_jan
vall_jan  •  14 Ianuarie 2014, 14:52
Postat de calinescupoliiasi pe 14 Ianuarie 2014, 13:55

Inzaghi a cautat "vaslui" pe google imagini, s-a uitat la 3-4 poze si a inceput sa rada

de cine?

cainerau1953
cainerau1953  •  14 Ianuarie 2014, 14:17
Postat de psyk3 pe 14 Ianuarie 2014, 10:45

Se pare ca Valeri Bojinov va semna cu Fc Vaslui.. deja se pregateste cu echipa in Antalya

il stiu din nationala Bulgariei, ca are ogramada de meciuri akolo, ar fi un transfer f.bun........se vb si de atacantul ala argentinean cotat la 1,2 milioane de euro campion an de an cu Coritnhias din BRAZILIA !!!

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  14 Ianuarie 2014, 13:55

Inzaghi a cautat "vaslui" pe google imagini, s-a uitat la 3-4 poze si a inceput sa rada

Vezi toate comentariile (10)
Comentează