FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

FC Vaslui testează un egiptean de naţională! E polivalent şi a evoluat în Belgia

Articol de - Publicat joi, 23 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 18:28

Liviu Ciobotariu îl testează în aceste zile pe fundaşul de bandă egiptean, Ahmed Samir Farag, ultima oară evoluând în prima ligă a Belgiei.

FC Vaslui mizează în această perioadă pe cooptarea unor fotbalişti din străinătate. După ecuadorianul Raul, în cantonamentul vasluienilor din Antalya a ajuns şi egipteanul Ahmed Samir Farag.

El are 27 de ani şi evoluează atît pe postul de fundaş stînga, cît şi ca mijlocaş e bandă.

Jucătorul e înalt de, 183 cm, iar pînă acum a evoluat la Lierse, în prima ligă a Belgiei, unde a evoluat în 27 de partide, în care a marcat un singur gol. Ahmed Samir are în CV şi 19 selecţii la naţionala mare a Egiptului.

Ecuadorianul Raul, 19 ani, şi-a făcut deja debutul în tricoul Vasluiului, intrînd în repriza a doua în amicalul cu Sheriff Tirsaspol.

El a evoluat ca mijlocaş de bandă stîngă, unde s-a descurcat destul de bine, dovedind tupeu şi calităţi fotbalistice de excepţie.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
cainerau1953
cainerau1953  •  23 Ianuarie 2014, 18:55

inseamna ca e ceva de capul lui daca a evoluat in nationala Egipttului de 19 ori, in plus Lierse e un club de traditie din Belgia si o echipa respectata !!!

psyk3
psyk3  •  23 Ianuarie 2014, 18:35

Incet incet se misca lucrurile si la Vaslui.. e de inteles ca revine Porumboiu...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează