FOTBAL  »  Superliga  »  FC VIITORUL - POLI IAȘI 2-1

FC VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 // Rivaldinho are colegii la picioare » Vlad Achim: „Execuție de brazilian!”

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2019 09:29

Viitorul a întors scorul în meciul cu Poli Iași (2-1) și a obținut cele trei puncte în ultimul meci al etapei a zecea din Liga 1, datorită unei execuții superbe a lui Rivaldinho (24 de ani).

Vezi AICI desfășurarea partidei

Vlad Achim (30 de ani) s-a declarat impresionat de „scărița” cu care l-a învins Rivaldinho pe portarul moldovenilor și a mărturisit că era convins că echipa sa poate obține victoria. 

Execuţia lui Rivaldinho, execuţie de brazilian! Ştiam că Iaşiul are probleme şi când e la conducere şi pe final de meci, primesc destul de multe goluri. Toţi simţeam în teren că putem obţine victoria, chiar la un moment dat am încercat să-i calmez pe coechipieri, să nu ne avântăm peste ei pentru că totuşi eram în inferioritate numerică. Dar sunt mândru de ce am reuşit”, spus Vlad Achim, la TV Digi Sport. 

FC VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 // Rivaldinho are colegii la picioare » Vlad Achim: „Execuție de brazilian!”
FOTO: Captură TV Telekom Sport // „Scărița” lui Rivaldinho, pentru scorul de 2-1

CELE MAI TARI MOMENTE DIN CONFERINȚA LUI HAGI

A fost un meci tensionat, iar ambele echipe s-au plâns de modul în care a arbitrat Adrian Comănescu la Ovidiu. Gheorghe Hagi a fost un car de nervi pe marginea terenului, motiv pentru care a fost trimis în tribună.

„Anumite decizii ale arbitrului au produs nervi şi de o parte şi de cealaltă. În prima repriză, noi am fost nemulţumiţi, iar în a doua parte ei se plâng, dar nici pentru noi nu a fost OK. 

Cât am fost 11 contra 11, ei au avut doar o ocazie mai mare. Noi nu ne-am abătut de la principiile noastre, am continuat să dominăm, să avem posesia, am încercat să anulăm inferioritatea numerică prin multă alergătură, agresivitate, şi ne bucurăm că ne-a ieşit”, a spus Vlad Achim. 

VEZI ȘI:

VIITORUL - POLI IAȘI 2-1 // GALERIE FOTO Gică Hagi, criză de nervi pe teren după ce a fost eliminat: „Mințiți cu nerușinare!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează