FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 1-3

FC Voluntari - Astra 1-3. Bogdan Andone își distruge jucătorii: „N-am văzut așa ceva în viața mea!”

Astra s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 3-1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile.
Astra s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 3-1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 21:06 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 21:08

Astra s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 3-1. La finalul confruntării, antrenorii celor două echipe au tras concluziile.

Toate detaliile despre FC Voluntari - Astra 1-3, AICI

Programul + rezultatele rundei #21 din Liga 1

„Chiar le-am și scris pe foaie: atenție la minge descoperită pentru că Budescu coboară, va juca în spate. Subliniat cu roșu: pleacă Stahl, Vali Gheorghe! 1-0 Budescu. Așa a fost: pleacă Stahl, 1-0, minge descoperită, pas în față, când le-am spus să se retragă să-și ia adâncime. Sunt niște greșeli care nici la copii și juniori nu se fac. 

La echipele antrenate de mine nu îmi amintesc niciodată în carieră să facem asemenea greșeli. Asta nu mai e de antrenor. La Marcelo, a fost la 6 metri, cu poarta goală și a dat pasă în spate. Așa ceva eu nu am mai văzut, sunt lucruri care țin de personalitatea jucătorului, de valoarea lui. Ce să fac? Am discutat de mult cu conducerea că mai e nevoie de jucători. Nu știu ce se vrea, vedem. Dacă nu, jucăm cu juniorii. Și azi am avut la un moment dat 4-5-6-7 juniori. Jucăm, vedem ce putem face. Facem un punct, 5, 7, 20. 

Până la urmă, e strategia clubului. Eu sunt pus aici să antrenez și antrenez ce am. Atât putem, atât facem. Am contract un an și jumătate, vin și antrenez. Ce mi se aduce, aia antrenez. Mi se aduc juniori, antrenez juniori. Mi se aduc jucători de valoare, antrenez jucători de valoare”, a tunat Bogdan Andone, antrenorul lui FC Voluntari, conform digisport.ro.

Reacția lui Eugen Neagoe, după FC Voluntari - Astra 1-3

„A fost o victorie meritată. Nu a fost ușor deloc. Am avut 8 jucători indisponibili. În această seară băieții care au intrat pe teren au făcut un efort fantastic, chiar dacă erau obosiți după jocul de duminică, de la Viitorul. 

I-am felicitat pentru rezultat, merită. Îi cunosc bine pe cei de la Voluntari. I-am dat o libertate mare lui Budescu, fiind un jucător de mare valoare. Nu doar el a fost admirabil, ci toată echipa”, a declarat și Eugen Neagoe, antrenorul Astrei.

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ca în vremurile bune! Atmosfera creată de suporterii roș-albaștrilor înainte de Derby de România

Anunțul categoric al lui Liviu Ciobotariu, după Hermannstadt - Gaz Metan 1-1: „Nu e niciun secret”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează