FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - BOTOȘANI 0-1

Croitoru vrea să facă o schimbare: „Am vorbit și cu familia, dar nu pot să mă abțin!”

FC Botoșani a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, scor 1-0, în runda #2 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, vrea să fie mai calm pe banca tehnică.
FC Botoșani a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, scor 1-0, în runda #2 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, vrea să fie mai calm pe banca tehnică.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 20:45 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 20:50

FC Botoșani a învins-o în deplasare pe FC Voluntari, scor 1-0, în runda #2 din Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, vrea să fie mai calm pe durata partidelor.

Toate detaliile despre Voluntari - Botoșani, AICI!

Programul și rezultatele etapei #2 din Liga 1

Marius Croitoru, după FC Voluntari - FC Botoșani 0-1: „S-a jucat pe o vreme infernală”

Încerc să fiu mai calm pe bancă, dar nu pot să mă abțin! Sunt momente când te supără elevul, când te supără arbitrul. Sunt și eu la început, dorința de a reuși mă face să duc lucrurile la extrem. Însă am discuții și cu familia despre acest subiect, încerc să mă schimb.

La stabilirea țintarului am luat în calcul un număr de puncte. În primele 3 meciuri știam că întâlnim formații de pe podium, Craiova și FCSB. Ne-am propus să ciugulim din aceste partide și să câștigăm cu Voluntari.

S-a jucat pe o vreme infernală! Foarte cald! E un start greoi pentru toți. Doar cei care au jucat în cupele europene au un nivel mai înalt, pentru că au avut și un alt program de pregătire. Ușor-ușor vom intra și noi în normalitate cu nivelul fizic.

Lui Mihai Roman i-am spus că avem nevoie de el, e normal să-l sprijinim, pentru că voia să se lase în vară. I-am explicat ce vreau de la el. La sfârșitul acestui an, îl așteptăm să rămână lângă noi chiar dacă se va lăsa”, a declarat Croitoru la Telekom Sport.

34 grade Celsiuserau la Voluntari la începutul meciului

2 eșecuriare Voluntari în ultimele 8 meciuri disputate „acasă” (2 victorii, 5 remize). Botoșani are două victorii obținute în deplasare în precedentele 10 partide

Citește mai multe știri din Liga 1:

Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

Adam Nemec, la un pas de noua echipă! Unde a fost surprins azi atacantul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează