FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ

GALERIE FOTO FC Voluntari - CFR Cluj 0-1 » CFR Cluj respiră! Victorie la limită pentru campioni

FC Voluntari - CFR Cluj în play-off, LIVE pe GSP.ro // foto: Bogdan Dănescu +24   FOTO
FC Voluntari - CFR Cluj în play-off, LIVE pe GSP.ro // foto: Bogdan Dănescu

Articol de - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 20:15 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 21:02

CFR Cluj s-a impus cu scorul 1-0 în etapa #6 din play-off-ul Ligii 1, în deplasare, pe terenul celor de la FC Voluntari. 

Campioana CFR, cu sabia deasupra capului după ce a pierdut în ultimele două etape din Liga 1 și cu prima poziție amenințată serios de FCSB, s-a deplasat la Voluntari cu gândul doar la victorie.

Trupa lui Petrescu a avut șansa de a începe cu dreptul meciul de la periferia capitalei, iar Mario Camora, din flancul stâng, i-a pus mingea pe frunte lui Deac, „decarul” clujenilor luând însă la țintă bara. Mingea a revenit la Debeljuh, care a fost faultat în careu de Ion Gheorghe, iar „centralul” Cojocaru a pus mingea pe var.

Început de foc în FC Voluntari - CFR Cluj

Deac a punctat în primă fază de la 11 metri, dar golul nu a fost validat, după ce Debeljuh a furat startul și a pătruns în careu înaintea execuției. La repetare, Deac a schimbat colțul, iar Mihai Popa s-a opus deschiderii scorului, ajungând la 3 lovituri de pedeapsă apărate în actuala stagiune, din tot atâtea dictate împotriva lui FC Voluntari.

CFR nu a acuzat ratarea penalty-ului și a forțat golul, Yuri (6) reluând pe lângă poartă centrarea lui Petrila.

Înainte de pauză, Deac, din lovitură liberă, l-a găsit pe Debeljuh, însă acesta, cu capul, nu l-a putut învinge pe Popa, care s-a opus cu ușurință.

FC Voluntari a încercat să dea lovitura, dar centrarea din flancul drept a lui Vadim Rață (54) a fost respinsă de Chipciu.

CFR a replicat prin Mario Camora (72), dar Popa a fost la post și a intervenit. Tot Popa a salvat-o din nou pe Voluntari, scoțând șutul din întoarcere al lui Burcă (83). 

Boateng a adus bucuria pentru CFR

În cele din urmă, CFR a izbutit să deschidă scorul în Ilfov, din fază fixă, specialitatea casei: Deac a executat lovitura de colț, iar Boateng (83), cu capul, s-a înălțat peste defensiva gazdelor, fără șanse pentru Popa.

Voluntari a încercat să restabilească egalitatea, portarul Letica a fost aproape de o gafă uriașă la ultima fază, dar campioana a scăpat cu fața curată și pleacă cu toate punctele din deplasarea de la Voluntari.

Clasament actualizat după FC Voluntari - CFR 0-1

FC Voluntari - CFR Cluj 0-0

  • Live + Statistici
  • A marcat: Boateng 83
  • Vezi AICI VIDEO cu cele mai importante faze din meci
  • CFR Cluj a primit penalty în minutul 2, iar Ciprian Deac a înscris în primă fază de la punctul cu var. Centralul Adrian Cojocaru a dictat repetarea execuției, după ce mai mulți jucători ai campioanei au intrat în suprafața de pedeapsă înainte ca mingea să fie trimisă spre poartă. La a doua încercare, Deac a schimbat colțul și a ratat.

450de spectatori au fost prezenți la Voluntari

GALERIE FOTO FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

+20 FOTO

FC Voluntari - CFR Cluj » Echipele de start

FC VOLUNTARI: 71. M. Popa - 24. Ricardinho, 30. Tamaș, 5. Armaș - 8. I. Gheorghe, 80. Fulop, 66. Droppa, 22. Rață, 6. Briceag  - 77. Nemec ,14. Marcelo
REZERVE: 12. Rîmniceanu, 19. Chilili, 2. C. Achim, 23. Al. Vlad, 98. Cr. Costin, 18. Tavares, 10. Merloi, 11. Golan, 27. Tehe
ABSENȚI: Budescu (accidentat), D. Ciobotariu (fără drept de joc)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

CFR CLUJ: 23. Letica - 6. Grahovac, 44. Yuri, 3. A. Burcă - 11. Chipciu, 37. Bordeianu, 21. A. Boateng, 45. Camora - 10. C. Deac, 22. Debeljuh, 27. Petrila 
REZERVE: 34. Bălgrădean, 4. Manea, 24. C. Bălan, 5. K. Dimitrov, 7. Ad. Păun, 40. Cvek, 18. V. Costache, 30. Birligea, 17. Dugandzic 
ABSENT: Susic (suspendat)
ANTRENOR: Dan Petrescu

STADION: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
ARBITRU: Adrian Cojocaru / A1: Sebastian Gheorghe; A2: Marius Badea

VIDEO / Conferință de presă Liviu Ciobotariu

🎙📽Mister a prefațat astăzi, într-o conferință de presă, duelul din etapa a 6-a a play-off-ul Ligii 1, cu Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

Posted by FC Voluntari on Saturday, April 23, 2022

VIDEO / Dan Petrescu, despre FC Voluntari - CFR Cluj: „Nu trebuie să subestimăm adversarul”

Nu semnează, nu mai joacă! Bătăi de cap cu 3 titulari la gruparea din play-off
CONTRACTE
Nu semnează, nu mai joacă! Bătăi de cap cu 3 titulari la gruparea din play-off
MM Stoica pune presiune pe CFR Cluj: „Ar fi înfiorător pentru ei!”
FCSB vs. CFR Cluj
MM Stoica pune presiune pe CFR Cluj: „Ar fi înfiorător pentru ei!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (337)
892909994110655
Radulescu Horatiu  •  25 Aprilie 2022, 15:11
Postat de catalynn pe 25 Aprilie 2022, 09:39

Deși minti cu nerușinare ca orice gigist că “nu te interesează”, că Steaua oricum nu are drept de promovate și CFR câștiga “matematic” campionatul cu minimum o etapa înainte de meciul cu FC fcsb de la Buzău ai suferit aici tot weekendul, jeleai văzând cum Steaua o distruge pe Concordia și cum oamenii “finului” sunt pistol cu apa pt CFR, așa ca acum te apuca amețeala când de la 2 puncte in Vinerea Mare atât Steaua cât și CFR sunt in a doua zi de Paști la 5 de următoarele clasate. :-))) PS: Randoom a avut și anul asta dreptate, FC fcsb “campioana de Paști” cum ne-a obișnuit! :-))) Buhahahaha! :-)))

Oamenii ca tine aduc violente în tribune.Pe tine orice om *** ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  25 Aprilie 2022, 13:33

*** rezistă ...au primit oxigen de la centru . Un meci în care sa văzut măreția echipei a Bursucului și defavorizarea în permanență a echipei din Voluntar .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doar..titi
doar..titi  •  25 Aprilie 2022, 12:23
Postat de catalynn pe 25 Aprilie 2022, 07:28

Ai scris mult și prost la 3 jumate dimineața. :-))) Bă tantălau bătrân, poți cere tu și Luna de pe cer, pana la urma unul a cerut Moldova pt ca Ștefan a spus ca aparține urmașilor urmașilor lui :-))), atât timp cât exista decizia definitiva din 2014 in legătura cu Brandul Steaua nicio Instanța nu poate trece peste ea, e litera de lege! Da, se poate casa, însă este un proces lung și anevoios unde trebuie sa vii cu documente serioase pt a o contesta iar documentele pe care se bazează FC fcsb se știu deja fiind mereu aceleași, și cred ca e destul de clar ca dacă ditamai Casa de Avocatura Căvescu și Asociații nu a încercat in 8 ani sa o facă știau și ei ca șansele sunt zero ca sa o obțină. Doar pe vorbe și răstălmăciri nu merge la Tribunal, de asta ati pierdut mai bine de 20 de procese in fata lui Talpan, nu pt ca dl. Colonel e vreun geniu juridic ci pt ca pur și simplu nu aveți documente, acte și înscrisuri doveditoare. Felicitări CFR, succes Farul și CSU!

voi alea douazeci de procese le-ati castigat cu oprea !!!de cand e la brutarie ...ati luat-o doar in freza !!!asa ca lasa tu lamentarile de trompeta talpanista , cu stiri aaflate de la popota si vezi ca este un proces pe rol !!!acuma respectivul proces este despre marca notorie steaua -aia pe care csa NU O ARE !!!fugi repede la talpan sa te invete ce inseamna!!

Vezi toate comentariile (337)
Comentează