FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRACTE

EXCLUSIV Nu semnează, nu mai joacă! Bătăi de cap cu 3 titulari la gruparea din play-off

Marius Briceag (dreapta), în duel cu Ovidiu Popescu de la FCSB / foto: Imago Images
Marius Briceag (dreapta), în duel cu Ovidiu Popescu de la FCSB / foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 19:53 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 20:31

FC Voluntari va pierde în curând trei dintre titulari. E vorba despre portarul Mihai Popa (21 de ani), mijlocașul ofensiv Ion Gheorghe (22) și fundașul stânga Marius Briceag (30), toți trei aflați la finalul contractelor.

FC Voluntari joacă în play-off și e aproape de finala Cupei României, dar conducerea are și alte bătăi de cap. Trei titulari vor pleca liberi în vara aceasta, la finalul contractelor. Mihai Popa, Marius Briceag și Ion Gheorghe sunt jucătorii care pot să semneze cu alte cluburi fără să aibă acceptul ilfovenilor.

„Credeți că la Voluntari va arbitra vreo rudă de-ale lui Kovacs?” » Cum a răspuns azi Dan Petrescu, „provocat” în conferință
FC Voluntari - CFR Cluj
„Credeți că la Voluntari va arbitra vreo rudă de-ale lui Kovacs?” » Cum a răspuns azi Dan Petrescu, „provocat” în conferință

Mihai Popa, Marius Briceag și Ion Gheorghe pleacă de la FC Voluntari

Pe Ion Gheorghe, antrenorul Ciobotariu nu l-a mai folosit ca titular din momentul în care mijlocașul a refuzat oferta de prelungire. El și Popa sunt pierderile cele mai mari. Portarul a respectat regula U21 și este unul dintre tinerii cei mai buni din campionat.

El a bifat deja patru meciuri în naționala de tineret și e bine cotat. Popa a fost împrumutat la Voluntari și ar aparține, de fapt, de școala de fotbal a lui Dani Coman, ceea ce înseamnă că fostul portar al Rapidului îl va putea duce oriunde pe Mihai în vara aceasta.

Nu semnează, nu mai joacă! Bătăi de cap cu 3 titulari la gruparea din play-off
De la stânga la dreapta, Mihai Popa, Ion Gheorghe și Marius Briceag

FC Voluntari trage de Vâlceanu

Voluntarii negociază cu Octavian Vâlceanu, goalkeeperul care a trecut pe la Clinceni și pe la Gaz Metan Mediaș, pentru înlocuirea lui Popa. Ei ar trebui să-i substituie și pe Briceag, și pe Gheorghe.

Briceag a jucat în 29 de partide din campionat în sezonul acesta și a marcat un gol, fiind titular în mod constant ca fundaș stânga, indiferent de sistemul pe care l-a folosit Ciobotariu.

Ion Gheorghe a venit gratuit de la Dinamo și a ajuns să joace și el 31 de meciuri pe sezon, deci a fost un titular incontestabil înainte să se ajungă la negocieri pentru prelungirea angajamentului.

31 de jocuriși 5 goluri a strâns Ion Gheorghe la FC Voluntari în ediția asta din Liga 1. El a semnat cu ilfovenii după ce a fost cedat de Dinamo gratuit în 2018

30 de meciuria bifat Popa la Voluntari în sezonul acesta din Liga 1. Anterior mai jucase 14 meciuri la Astra, 7 la Rapid și 13 la Farul. El are 21 de ani și e titular în naționala de tineret

29 de partidea adunat Briceag în sezonul curent din Liga 1. Fundaș stânga, el a ajuns la Voluntari de la FCSB, unde fusese cedat de CSU Craiova

VIDEO. Dan Petrescu, despre FC Voluntari - CFR Cluj: „Nu trebuie să ne subestimăm adversarul!”

Mai multe știri de actualitate:

Federația Internațională de Istorie și Statistică: „Iată cel mai tare «11» al României din istorie!”

Dan Petrescu le-a răspuns lui Arlauskis și MM Stoica: „Le-am dat să mănânce și ei ce fac?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
10206442251877526
Adrian Barbu  •  25 Aprilie 2022, 19:56
Postat de ciprianbirtea pe 22 Aprilie 2022, 22:22

Nu e de la Steaua, e de la FCSB.

Asta era… fcsb, steaua, whatever. Tu citesti fara sa intelegi ce anume

10206442251877526
Adrian Barbu  •  25 Aprilie 2022, 19:55
Postat de paolo15 pe 23 Aprilie 2022, 05:30

Ce creier mic ai...

Iar tu esti un “telectual” rasat! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo15
paolo15  •  23 Aprilie 2022, 05:30
Postat de Adrian Barbu pe 22 Aprilie 2022, 21:11

“Stirea” este despre voluntari, dar in poza, in prim-plan, apare un jucator de la steaua! Normal, cine altcineva “sa vanda” ***?

Ce creier mic ai...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează