FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CHINDIA 0-3

VIDEO + FOTO Chindia 4X4 » Toni Petrea continuă parcursul formidabil: hattrick de senzație Doru Popadiuc!

Chindia a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa #15 din Liga 1. De când i-a preluat pe târgovișteni, Toni Petrea a câștigat toate cele 4 partide din campionat, având un succes înregistrat și în Cupă. +23   FOTO
Chindia a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa #15 din Liga 1. De când i-a preluat pe târgovișteni, Toni Petrea a câștigat toate cele 4 partide din campionat, având un succes înregistrat și în Cupă.

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2022 18:55 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2022 19:32

Chindia a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-0, în etapa #15 din Liga 1. De când i-a preluat pe târgovișteni, Toni Petrea a câștigat toate cele 4 partide din campionat, având un succes și o înfrângere în Cupa României.

Vezi AICI programul complet din etapa a 15-a

Daniel Popa a semnat prima ocazie a partidei, lovind transversala în minutul 12. A urmat golul lui Popadiuc, la care a pasat decisiv același Popa ('14). 

Fază rară în Liga 1 » Toni Petrea a izbucnit și s-a certat cu arbitrii: „Mânca-v-aș gura voastră!”
FC Voluntari - Chindia
Fază rară în Liga 1 » Toni Petrea a izbucnit și s-a certat cu arbitrii: „Mânca-v-aș gura voastră!”

FC Voluntari și-a creat apoi câteva situații de a marca, însă tot Chindia putea înscrie, dacă „centralul” Cătălin Popa ar fi acordat penalty la duelul dintre goalkeeperul ilfovenilor și Căpușă. 

Chindia 4X4 » Toni Petrea continuă parcursul formidabil: hattrick de senzație Doru Popadiuc!

Doru Popadiuc, recital în FC Voluntari - Chindia 0-3

Voluntari putea reintra în meci în debutul reprizei secunde, numai că VAR-ul a întors, pe bună dreptate, un penalty dictat inițial de „central” (detalii, AICI). 

Popadiuc a continuat show-ul. Mai întâi, a dejucat ieșirea la ofsaid a gazdelor, a țâșnit printre apărătorii lui Ciobotariu și a șutat printre picioarele lui Mihai Popa ('68). 

+19 FOTO

Fostul jucător de la Ceahlăul, Poli Iași sau FCSB și-a desăvârșit prestația cu un gol fabulos, din propria jumătate. L-a văzut ieșit dintre buturi pe Mihai Popa și a izbutit golul sezonului ('83). Este, de asemenea, prima „triplă” din actuala stagiune de Liga 1.

Clasamentul actualizat din Liga 1

FINAL. FC Voluntari – Chindia 0-3

Echipele de start la FC Voluntari – Chindia:

FC Voluntari (3-4-3): M. Popa - Meleke, C. Achim, Armaș (cpt.) - C. Costin, Govea, Tavares, Rața - Damașcan, Nemec, Aliji
Rezerve: J. Fernandez, Vlad, Andreș, Răduț, Droppa, D. Andrei, Merloi, Marcelo, Florea
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Chindia (4-2-3-1): Căbuz - Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu - Akhmatov, Vorobjovas - Șerban, Popadiuc, Neguț (cpt.) - D. Popa
Rezerve: Eșanu, Ioniță, Boldor, Passaglia, Atanase, Grubac, Chamed, Cooper, Cherchez
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Anghel Iordănescu” (Voluntari)
Arbitru: Popa Cătălin (Pitești) / A1: Orbuleț Mircea (București), A2: Neacșu-George Florin (Câmpulung Muscel) / Arbitru VAR: Dima Iulian (București), Arbitru AVAR: Stroe Gabriel Sabin (Pitești)

Citește și: 

Gigi Becali, ordin pentru Dică după interviul citit în GSP! Ce jucător riscă să fie sacrificat

Cazul incredibil al lui Jefte: șomează până în ianuarie » Acuzații din tabăra atacantului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
mihaitanase
mihaitanase  •  23 Octombrie 2022, 11:41

Petrea este cel mai bun antrenor pe care l-am avut Steaua in acest sistem de campionat .Are record de puncte în play -off ,deși Dan Petrescu a câștigat campionate fara număr.

dobrin
dobrin  •  22 Octombrie 2022, 21:57
Postat de emil1986 pe 22 Octombrie 2022, 18:55

Senzationala seria lui Toni Petrea. Unii fraieri aberau ca-i antrenor slab. Daca nu era *** anul trecut in meciul cu Voluntari era campion.

Nu putea fi lasat sa-si faca treaba (in special sa faca singur echipa), pentru ca ar fi iesit vorbe prin comunitatea lor ca a luat campionatul Petrea, nu Becali. Si vorba Simonei Halep, mai importante decat banii sunt onoarea si placerea de a antrena!

atthur
atthur  •  22 Octombrie 2022, 21:06

Ați văzut ce știe "secundul" lui geegee??!!??Bravos Toni Petrea!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează