FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - UNIVERSITATEA CRAIOVA 3-1

Liviu Ciobotariu: „Strategia noastră a fost să nu le dăm spații. Budescu face diferența!”

Liviu Ciobotariu +25   FOTO
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 22:50 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 23:29

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 3-1. Liviu Ciobotariu, antrenorul gazdelor, a comentat prima victorie în play-off a ilfovenilor.

„Aveam nevoie de această victorie, pentru moral. Veneam după 3 înfrângeri consecutive, chiar dacă jucasem de două ori cu CFR și o dată cu FCSB. Sunt bucuros, un meci foarte greu, îmi felicit jucătorii. Universitatea Craiova a condus jocul, noi am fost foarte bine organizați, strategia noastră a fost să nu le dăm spații. Știam că pasează bine, că au jucători de viteză, ne-am blocat bine și am marcat de 3 ori.

Am gestionat bine partida, după ce am fost egalați ne-am continuat jocul. N-a fost ușor, cazi puțin ca moral, dar am dus jocul bine, am marcat și am făcut un contraatac perfect la golul 3. Au avut și ei ocazii, Popa a scos senzațional la Koljic.

E prima victorie în play-off. Le-am spus că dacă am ajuns aici trebuie să ne ridicăm la nivelul adversarelor. Să facem cât mai puține greșeli și să scoatem rezultatul.

Budescu este un jucător foarte bun, e magician pe teren, te încântă ce pase decisive poate să dea. Nu s-a antrenat 7-8 zile, atenție! A avut atitudine și dorință și mi-a zis că e bine și vrea să intre. Face diferența, clar”, a declarat Ciobotariu la Telekom Sport.

FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe
FC Voluntari - CSU Craiova 3-1
FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe

Vrem să avem rezultate cât mai bune şi să demonstrăm că nu am intrat din întâmplare în play-off. 

Cred că azi am fost mai pragmatici, am înscris la ocaziile pe care le-am avut. Budi și pasele lui au făcut diferenţa, în special la exteriorul pe care l-a dat la Marcelo, cu pas înapoi. 

Până la urmă, aşa cum zice şi tata mereu, suntem o echipă greu de învins, nu o echipă mare. Noi ne dorim să încurcăm cât mai multe echipe, să scoatem rezultate cât mai bune pentru noi şi acest rezultat este foarte mare. Pentru noi e un rezultat uriaş, nu un rezultat normal

Denis Ciobotariu, fundaș Voluntari

Trebuia să fim atenți, le știam jocul, trebuia să fim prezenți pe mingea a doua și să recuperăm la jumătatea terenului. Dar când faci asemenea greșeli, e greu să mai revii. Știam că cei de la FC Voluntari au jucători de calitate, care pot face diferența. Din păcate, e greu când faci asemenea cadouri.

Laurențiu Reghecampf, antrenor Universitatea Craiova

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova

+21 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Budescu a fost one-man show! Ciobotariu a oprit seria de victorii a lui Reghe

A fost furtună la pauză: Reghe a scos 3 jucători! Toate schimbările, epuizate în minutul 57

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  19 Martie 2022, 09:06

Pacat ca n-ati aplicat "strategia", cu aceeasi unitate de masura, si etapa trecuta dl. Ciobi :(( De aceea, peste 4 luni, cand incep tururile Cupelor Europene, suntem ciuca bataii ... Pt ca baietzii nu mai stiu sa faca diferenta intre un meci pe bune si un "circ" ieftin !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează