FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA 3-1

NOTE GSP Dezastru pe linie la Craiova! Reghe a primit nota 3 » Oltenii au avut 10 corijenți în înfrângerea de la Voluntari

CSU Craiova s-a prezentat catastrofal la Voluntari / Sursă foto: Raed Krishan +25   FOTO
CSU Craiova s-a prezentat catastrofal la Voluntari / Sursă foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 09:04 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 10:46

FC Voluntari - CSU Craiova 3-1. Oltenii n-au reușit a opta victorie consecutivă în Liga 1, fiind stopați de un Budescu formidabil și de gafele lui Vladimir Screciu. 

Seria de invincibilitate a Craiovei a ajuns la final vineri seara, după un meci pe care Reghe și ai săi îl vor uitat cât mai repede. Alb-albaștrii au făcut gafe pe bandă rulantă în apărare și au fost doar umbrele fotbaliștilor care câștigau șapte meciuri la rând în campionat.

Fotbaliștii Universității Craiova, neputincioși la Voluntari

Întreaga defensivă a Craiovei s-a prezentat catastrofal la Voluntari, notele din caseta tehnică a Gazetei Sporturilor fiind edificatoare. Conte, Screciu și Bancu au fost cei mai slabi jucători ai Universității Craiova, toți primind nota 3 pentru nesincronizările avute pe durata partidei

Ei n-au fost, însă, singurii corijenți din tabăra lui Reghecampf: goalkeeper-ul Pigliacelli, Vlădoiu, Papp, Alexandru Crețu, Bic, Koljic și Markovic au încasat nota 4, completând o seară dezastruoasă pentru craioveni. 

Laurențiu Reghecampf, cel care a epuizat toate schimbările oaspeților încă din minutul 57, a fost imaginea neputinței echipei sale. A primit nota 3 pentru modul în care echipa lui s-a prezentat la Voluntari.

A fost furtună la pauză: Reghe a scos 3 jucători! Toate schimbările, epuizate în minutul 57
FC VOLUNTARI - CSU CRAIOVA
A fost furtună la pauză: Reghe a scos 3 jucători! Toate schimbările, epuizate în minutul 57

Constantin Budescu, cel mai bun om de la FC Voluntari

Fără să înscrie, Budescu a fost one-man-show cu Universitatea Craiova. A semnat un assist la golul doi, a creat și fazele celorlalte două reușite, cu exteriorul și cu interiorul. Budi a fost recompensat cu nota 8 de Gazeta Sporturilor.

Dezastru pe linie la Craiova! Reghe a primit nota 3 » Oltenii au avut 10 corijenți în înfrângerea de la Voluntari

VIDEO Laurențiu Reghecampf după duelul cu Voluntari: „Am fost dezamăgit de atitudinea unor jucători”

Explicații sunt multe. Am făcut 3 cadouri. E păcat, însă nu numai greșelile personale au contat. Atitudinea a fost mult sub așteptările mele. E un duș rece, sper să trecem pentru că vin două meciuri foarte dificile, sper că vom juca altfel.

A trebuit să fac schimbări ofensive. Cred că a doua repriză a fost mai bună decât prima pentru noi. Trebuia doar să jucăm mai simplu. Trebuie să analizăm ce-am greșit. N-a fost vorba de relaxare, ci doar de atitudine.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul FC Voluntari - Universitatea Craiova

+21 FOTO

Citește și alte știri despre CSU Craiova:

Laurențiu Reghecampf, supărat la flash-interviu: „Nu e vorba doar de greșeli personale! N-avem cum să ne prezentăm așa!”

Sorin Cârțu a intrat în direct după înfrângerea Craiovei cu FC Voluntari: „Am dezamăgit, aveam alte speranțe! Sunt niște echipe cu care nu reușim nimic din ce ne propunem”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
ipsilante
ipsilante  •  31 Martie 2022, 12:36

Dupa ce si-a afisat fericirea la conf. de presa, ca are la dispozitie aproape tot lotul, Reghe, la meciul cu Voluntari, si-a aratat valoarea: ZERO! Pe teren a intrat o turma de 11 oi dezorientate, parca parasutate acolo! Nici o idee tactica, mobilizare zero, formula de echipa, in opinia mea, fantezista, schimbarile ulterioare, aiurea, deci o CATASTROFA! Cu cine am pierdut umilitor? Cu Real, Barca, Juve? NU! Nici macar cu CFR sau FCSB! Ne-a umilit echipa sateasca Voluntari !!! Cu toata stima si aprecierea pentru Patron, am totusi o intrebare. Prin ochii dvs. se vede altceva decat vedem noi, suporterii? Daca vedeti fotbal de calitate, victorii, performante, spuneti-ne. Poate beleaua o fi la noi! Sincer, din cati antrenori ati adus, cel mai neajutorat, neinspirat, putin stiutor si dotat, ca meserias, este Reghe. Sa-mi fie iertat: DATI-L AFARA! Nu ne mai chinuiti cu fotbal de conjunctura, performante promise si ratate, sezoane esuate, rusinoase, ca multe, pana acum. (Ma refer si la umilintele din Europa!) Deci, FACETI CEVA! Nu pierdeti increderea craiovenilor, NU goliti stadionul! Acesta ar fi sfarsitul... FORZA STIINTA!

craiovamaxima
craiovamaxima  •  22 Martie 2022, 09:16
Postat de sdaniel1972 pe 19 Martie 2022, 14:39

Pentru mine, poate sunt ***, exista o necunoscuta... De ce nu joaca Rogulic, si chiar ar merita titular... De ce ??? E unul din cei mai de calitate jucatori din Romania... Alo, Roraru???

Rogulic nu joaca pentru ca n-are loc de inestimabilul Nistor, febletea patronului. O echipa menita sa ramana una de pluton, fara vreo sansa reala la titlu care se multumeste cu un trofeu pe care doar putini il mai vor : cupa.

tegean
tegean  •  19 Martie 2022, 14:50

de la cea mai în formă echipă (ieri) la dezastru (azi)...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează