FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CRAIOVA

FC Voluntari - CS Universitatea Craiova 1-1 » A cincea remiză consecutivă pentru olteni! Clasamentul actualizat

Voluntari - CS U Craiova // foto: Raed Krishan +33   FOTO
Voluntari - CS U Craiova // foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 17:46 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 19:34

FC Voluntari și CS U Craiova au remizat, scor 1-1, iar oltenii ajung astfel la 5 egaluri consecutive.

  • În ultima întâlnire directă, CS Universitatea Craiova a învins cu 2-1 FC Voluntari, după golurile marcate de Elvir Koljic și Alexandru Cicâldău.

Vezi AICI rezultatele și programul din etapa a 19-a

Pe un teren înzăpezit, FC Voluntari a ținut-o în șah pe vicecampioana României. Ilfovenii au început meciul excelent și au deschis scorul după doar 10 minute prin Viktor Angelov, care, scăpat din marcaj de stoperii Craiovei, a finalizat o centrare a lui Ricardinho.

Echipa lui Corneliu Papură a replicat rapid, prin Andrei Ivan, care a înscris cu capul în minutul 25, la capătul unei centrări excelente a lui Dan Nistor. A fost prima reușită a lui Andrei Ivan după mai bine de patru luni! Ultimul gol al lui Ivan venise în septembrie 2020, într-un meci câștigat de olteni cu Viitorul, scor 4-1.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+29 FOTO

Jucătorii Craiovei au ieșit de la cabine motivați să obțintă toate cele trei puncte, dar golul izbăvitor nu a venit. Elevii lui Corneliu Papură au dominat, dar posesia lor a fost sterilă, iar atacurile lor s-au oprit mai mereu întocmai în apropierea careului advers.

Tabela nu a mai fost modificată până la final, astfel că oltenii au ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie și la 5 remize consecutive. FC Voluntari, în schimb, a obținut primul punct sub comanda lui Bogdan Andone, care pierduse primele 3 meciuri ca antrenor al echipei.

Craiova rămâne pe locul 3, dar o victorie a FCSB-ului cu FC Argeș în această seară ar însemna că „roș-albaștrii” o vor lăsa pe Craiova la 8 puncte în urmă! FC Voluntari a urcat o poziție cu acest punct, până pe locul 14, având 16 puncte.

5 goluriare Andrei Ivan împotriva celor de la FC Voluntari. Ilfovenii sunt victimele preferate ale atacantului „juveților”

Clasament Liga 1:

Voluntari - CSU Craiova 1-1

Voluntari - CSU Craiova, echipe de start:

FC Voluntari: Rodriguez – C.Costin, Balaur, Armaș, Briceag – Ricardinho, Droppa, Helder – I.Gheorghe, Angelov, Fonseca
Rezerve: Rîmniceanu, Vlad, Borțoneanu, Ilie, Dorobanțu, Lopes, Buliga, Stoica
Antrenor: Bogdan Andone

CSU Craiova:  Pigliacelli – Vlădoiu, Bălașa, Papp, Bancu – Nistor, Screciu, Cicâldău – Bărbuț, Ivan, Ofosu
Rezerve: Popescu, Vătăjelu, Bic, Mateiu, Cîmpanu, Căpățînă, Baiaram, Mamut
Antrenor: Corneliu Papură

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / Asistenți: Constantinescu Andrei (Bucureşti) și Vornicu Adrian (Iaşi)

Citește și alte știri din Liga 1:

FCSB, ofertă-record din Serie A pentru Dennis Man! Răspunsul dat de Gigi Becali

Craiova poate ajunge la FIFA » Oltenii ar putea avea probleme după cea mai nouă mișcare

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  26 Ianuarie 2021, 22:22

Nici nu se putea mai bine de un egal cand joci in 8 oameni. Cu mortaciuni ca Barbut, Ivan, Ofosu n-ai nicio speranta. Si parca nici jucatorii nu vor. Cat a fost Ivan centru atacant au obtinut 7-8 lovituri de la colt. Cand a intrat Mamut, un jucator cu talie, au mai fost doar 2. Nu s-au straduit sa-i dea o pasa, sa-l bage in joc. Nimeni nu trage la poarta, doar Nistor din cand in cand. Timpul trece, leafa merge.

remarque
remarque  •  26 Ianuarie 2021, 21:54

acum serios....credea cineva ca PSDU Craiova poate lua titlul? Meciurile de la inceputul campionatului, castigate cu ajutorul arbitrilor, nu puteau continua la nesfarsit. Paradoxal, atunci Craiova juca si mai bine ca acum. Avea si antrenor. Dar cum la romani si in special la olteni, organizarea, masura, respectul, intelegerea si pacea sunt concepte S.F........Sa vedem ce vor face in continuare. Norocul lor e ca si ceilalti care aspira la titlu sunt tot varza

10207202405083487
Nanu Daniel  •  26 Ianuarie 2021, 21:03
Postat de George Adrian Popescu pe 26 Ianuarie 2021, 20:05

Din 18 puncte puse in joc aceasta paparuda de antrenor a reusit fantastica performanta sa acumuleze doar 5. Joc sigur de echipa abonata la retrogradare dar nimeni de la Craiova nu se sinchiseste. Nu stiu ce ganditi voi, cei care suferiti pentru ce se intampla, dar eu abia astept sa promoveze Mititelu.

Iata unul din ala cu fundul in doua luntrii ! :) Cel mai scarbos *** de fan ... O sa salveze ai lui Mititelu spectacolul si punctele in Banie ! :) Vor aduce titlul ! :) De parca n-am sti ce joaca baietii lui acum si ce au jucat ceilalti in perioada 2005-2011 ! Un fotbal chinuit...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează